9 aylık hamile kadını darp etti! Eşini ise bıçakladı...

Osmaniye'de bir giyim mağazasında alacaklı olduğu kişiden para istemeye gelen İ.H, iş yeri sahibi 9 aylık hamile olan Sariye Kepme'yi dövdü, dini nikahlı eşi Serbülent Okuşlu'yu ise bıçakladı. Yaşananlardan sonra çift şikayetçi oldu, gözaltına alınan İ.H ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Darp edilen talihsiz kadın bir an önce İ.H'nın tutuklanmasını talep etti.

Sosyal medyada en çok paylaşılan haberler arasında yer alan olay önceki gün Osmaniye'nin Düziçi ilçesindeki Refik Cesur Bulvarı üzerinde bir mağazada gerçekleşti. Mağazanın sahibi Sariye Kepme, iki arkadaşı ile sohbet ederken o anlarda alacaklı olan kişi elinde bıçakla iş yerine geldi. Kepme'nin dini nikahlı eşiyle tartışan gözü dönmüş saldırgan önce hamile kadını darp etti daha sonra da Serbülent Okuşlu'yu bıçakladı. Yaşananlar saniye saniye kaydedildi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!