8 yıldır komada olan Kenan Işık'tan haber var! Son sağlık durumunu yakın arkadaşı açıkladı

74 yaşındaki oyuncu, sunucu, eski gazeteci Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında uzun bir aranın ardından yeni açıklama yapıldı. 2014 yılında beyin kanaması geçiren ve 8 yıldır komada olan Kenan Işık'ın son sağlık durumu hakkında yakın arkadaşı Ozan Zeybek açıklamada bulunarak, ''Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle'' dedi.

2014 yılında gittiği bir otelin saunasından çıkarken ayağının kayması sonucu yere düşerek başını sert zemine çarpan ve beyin kanaması geçiren Kenan Işık ameliyata alınmıştı. Yıllardır komada olan Kenan Işık'ın son sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyordu. Yakın arkadaşı Kenan Işık'ın son sağlık durumunu açıkladı.


Işık'ın sağlık durumunu son olarak eşi Beril Işık iki yıl önce açıklamıştı. Beril Işık, 2020 yılındaki açıklamasında "Kenan Bey söylenenleri duyuyor. Gözleri ile konuşuyor. fakat tepki veremiyor henüz. Yoğun bir biçimde fizyoterapi ve ergoterapi tedavisi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakileri takip edebiliyor. Artık gözleriyle iletişim kurabiliyor. Tekerlekli sandalyesinde bazen tüm gün oturuyor. Vücudunu artık bütünüyle kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu.'' ifadelerine yer vermişti.


8 yıldır komada olan ve yaşam mücadelesi veren usta oyuncu ve sunucu Kenan Işık'ın son sağlık durumunu yakın arkadaşı Ozan Zeybek, A Spor'a açıkladı.

Ozan Zeybek, Kenan Işık'ın son sağlık durumuna dair şunları söyledi:

"Nisan'da 8 yıl olacak. Ama bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor."


Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber