8 Temmuz, ABD: Büyükelçiliğin çatıdan tahliyesini asla görmeyeceksiniz

Afganistan'da tarihin en skandal çekilme politikasını yürürlüğe koyan ve batı yanlısı Afganları bir anda Taliban'la yapayalnız bırakan ABD Başkanı Joe biden, alay konusu oldu. Biden'ın, Vietnam'dan çekilmesinin ardından hızla düşen Saigon'daki tahliye görüntülerine atıfta bulunarak, 'Hiçbir koşulda insanların Afganistan'daki büyükelçiliğin çatısından tahliye edildiğini görmeyeceksiniz' demişti. ABD, Afganistan hakkında her konuda olduğu gibi bu konuda da yanıldı. Çatıdan tahliye gerçekleşti.

Afganistan'da tarihin en skandal çekilme politikasını yürürlüğe koyan ve batı yanlısı Afganları bir anda Taliban'la yapayalnız bırakan ABD Başkanı Joe Biden, alay konusu oldu.

HER ÖNGÖRÜSÜ GİBİ BU DA YANLIŞ ÇIKTI

Biden'ın, Vietnam'dan çekilmesinin ardından hızla düşen Saigon'daki tahliye görüntülerine atıfta bulunarak, 'Hiçbir koşulda insanların Afganistan'daki büyükelçiliğin çatısından tahliye edildiğini görmeyeceksiniz' demişti.

ABD, Afganistan hakkında her konuda olduğu gibi bu konuda da yanıldı. Çatıdan tahliye gerçekleşti.

Jakuzi iftirası cezasız kalmayacak... Hisse ve tahvil zirvede Yabancının TL aşkı coştu Dolar yatay seyirde! İşte 17 Mayıs 2024 güncel döviz kurları
Sonraki Haber