8 ay önce işten kovulunca hayatı kabusa döndü! 3 kişilik aile bakın nerede yaşıyor!

Bursa'da kayınvalidesi tarafından evden kovulan ve 3 aydır dere kenarındaki metruk binanın mağara benzeri 2 metrekarelik deposunda eşi ve 3 yaşındaki kızıyla birlikte yaşayan Mustafa Kayalar, görenlerin yüreğini burkuyor. İş bulamadığını söyleyen 20 yaşındaki Mustafa, "Büyüklerimizden iş ve kalacak bir yer istiyorum. 3 yaşında bir kızım var. İhtiyaçlarını karşılayamıyorum. Zorlanıyorum, bu durum psikolojimi bozuyor" diyerek hayırseverlere seslendi.

Bursa'da yaşayan Mustafa Kayalar'ın hayatı 8 ay önce işten kovulmasıyla kabusa döndü. İşten çıkarılınca kayınvalidesinin yanına taşınan Mustafa, uzun süre çalışacak yer bulamadı. Tartıştığı kayınvalidesi tarafından evden çıkarılan Mustafa Kayalar, kendisi gibi evi olmayan annesinin yanına, Osmangazi ilçesi Setbaşı Mahallesi'ndeki Gökdere'nin kenarında harabeye dönmüş metruk binanın 2 metre genişliğinde 1,5 metre yüksekliğindeki depoya sığındı. Yaklaşık 3 aydır burada kalan 7 kişilik aileye, bir hayırsever yardım ederek evini açtı.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"