78 yaşındaki kadın, üçüncü banka soygunundan yine yakayı ele verdi!

Bonnie Clyde adlı 78 yaşındaki Bonnie Gooch, ABD, Missouri'de bir banka soyduğu iddiasıyla Çarşamba öğleden sonra göz altına alındı ve mahkemeye sevk edildi.

Hayatı boyunca üç kez banka soygunu ile adalet karşısına çıkan Gooch, Pleasant Hill Polis Departmanı'nın bir banka soygunu ihbarına saat yanıt vermesi üzerine paçayı ele verdi.

Memurlar, olay yerinden sadece birkaç yüz metre uzakta, Goppert Finans Bankası personeli tarafından kendilerine verilen tanıma uyan bir araba gördüler.

Gooch'un taktığı yüz maskesi, güneş gözlüğü ve plastik eldivenlerle işlediği suçla ilişkilendiren kanıtları ön koltukta buldular.

Pleasant Hill Polis Şefi Thomas Wright karşılaktıkları durum hakkında şunları söyledi: "Açıkçası gergin bir durumdu."

"Ama arabadan yaşlı bir kadının elleri çıktığında bu biraz şok ediciydi."

Bonnie Gooch, Cass İlçe Savcılığı tarafından 5 Nisan'daki banka soygunuyla ilgili olarak Goppert Bank'ta hırsızlık yapmak ve çalmaya teşebbüs etmekle suçlandı.

Yaş yetmiş iş bitmemiş ki, Gooch'un sabıka kaydı oldukça kabarık. Elde ettiği mahkeme belgelerine göre yaşlı kadın, üç yıl önce Lee's Summit'te bir banka soygunu yapmaktan tutuklanmıştı.

Ayrıca Gooch, 32 yaşında, 1977'de Kaliforniya'da banka soygunundan suçlu bulunmuştu.

'Filistin'de saat başı ortalama iki anne ve dört çocuk öldürülüyor' Borsa günü yükselişle tamamladı! İşte en çok kazandıran hisseler... 'Kripto yasası' TBMM'de! İşte detaylar...
Sonraki Haber