7 yaşında aniden ölen çocuğun son mektubu!

7 yaşındaki Ivan'ın hikayesi ve trajik ölümü sizi allak bullak edecek. Ailesi tarafından şiddet gören ve sosyal hayatıda bu yüzden berbat olan Ivan, hastanede yapayalnız öldü.

7 yaşındaki Ivan'ın hikayesi ve trajik ölümü sizi allak bullak edecek. Ailesi tarafından şiddet gören ve sosyal hayatıda bu yüzden berbat olan Ivan, hastanede yapayalnız öldü. Geriye ise bıraktığı, insanı allak bullak eden mektubu kaldı. İşte Ivan'ın ağzından hikayesi: "Adım Ivan ve 7 yaşındayım. Annemi ve babamı çok sevsem de onlardan korkuyorum. Beni hep dövüyorlar. Nedenini ise bilmiyorum. Bu sabah uyanıp okula gittim. İyi bir öğrenciyim ve öğretmenlerim beni seviyor.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!