7 Şubat İstanbul'da kar tatili var mı? Yarın İstanbul'da okullar tatil mi?

7 Şubat İstanbul'da kar tatili var mı? İstanbul'da dahil olmak üzere birçok il için kar yağışı uyarısı yapıldı. Meteoroloji kar yağışının bugün başlayacağını tahmin etmişti.Kar yağışı ile ilgili uyarılardan sonra tatil haberleri araştırılmaya başlandı. Detaylar haberimizde...

7 Şubat İstanbul'da kar tatili var mı? Meteoroloji, İstanbul'da beklenen kar yağışı ile ilgili saat verdi. İstanbul'un da yer aldığı birçok il için kar yağışı uyarısı yapıldı. Kar tatili haberleri ise aranan konular arasında bulunuyor.

MARMARA
Çok bulutlu ve bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, bölgenin zamanla güney ve batı kesimlerinde yağmur ve karla karışık yağmur, yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

İSTANBUL °C, 5°C
Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve yüksekleri yer yer kar yağışlı

7 ŞUBAT'TA İSTANBUL'DA KAR TATİLİ VAR MI?

Henüz 7 Şubat ile ilgili bir açıklama gelmedi. Açıklama yapıldığı takdirde haberimizde yer alacak.

KAR

Kar, beyaz, parlak, çoğunlukla altıgen şekilli, buz kristallerinden oluşan bir yağış çeşididir. Buz kristalleri 0 °C altında su buharının Yoğunlaşması ile oluşur.

Çok sayıda kar kristal çeşidi olmasına rağmen hepsi altı köşelidir. Kar tanelerinin kristal yapıları birbirinin tıpa tıp aynısı değildir. Mikroskopla büyütülen kar taneleri üzerinde yapılan araştırmalarda, kristal yapıları birbirinin aynı olan iki kar tanesine rastlanmamıştır. Kar kristalleri üzerinde ilk araştırmaları yapan Amerikalı Wilson Bentley, gördüğü muhteşem sanat karşısında adeta büyülenmiş ve elli yıl boyunca sürekli kar kristali fotoğrafı çekmiştir. Elde ettiği 6000 resim içinde kristal yapıları birbirinin aynı olan iki kar tanesine rastlayamamıştır. Daha sonraları diğer bilim adamlarının sürdürdüğü çalışmalar neticesinde şimdiye kadar kar tanecikleri arasında aynı büyüklükte, aynı şekilde ve aynı sayıda su molekülü ihtiva eden iki kristal bile bulunamamıştır.

Süper Loto sonuçları 19 Mayıs 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuçları 16 Mayıs 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?
Sonraki Haber