7. Koğuştaki Mucize’nin galasına ünlü akını!

Merakla beklenen 7. Koğuştaki Mucize filminin galası dün akşam Kanyon'da gerçekleştirildi. Başrollerini Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı filmin galasına Deniz Baysal, İlker Aksum, Özcan Deniz, Sarp Akkaya ve Pınar Deniz gibi ünlü isimler akın etti.

Başrollerini Aras Bulut İynemli (Memo) ile 8 yaşındaki Nisa Sofiya Aksongur’un (Ova) paylaştığı ‘7. Koğuştaki Mucize’nin galası önceki akşam Levent Kanyon’da yapıldı. Konuklara elma şekeri ikram edildi. Elma şekerleri sayesinde, TOG’un Dokuz Eylül Üniversitesi ile gerçekleştirdiği ‘Bir Kuş Olsam’ adlı proje kapsamında tutukevlerinde kalan 3-6 yaş arası 300 çocuğun ihtiyaçları karşılandı.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma"