6’lı masa Pençe Kılıç Harekatı’na sessiz kaldı!

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye ve Irak’ın kuzeyine gerçekleştirilen Pençe Kılıç Hava Harekatı’nda 89 hedef imha edilirken birçok terörist etkisiz hale getirildi. İstiklal Caddesi’ndeki hain terör eyleminin intikamını alan askerlerimize birçok siyasi isimden destek açıklamaları gelirken 6’lı masadan ses çıkmadı. HDP ise ‘’TSK’nın hava saldırıları bir an önce son bulmalıdır’’ diyerek terör örgütlerine kol kanat gerdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye ve Irak'ın kuzeyine düzenlediği Pençe Kılıç Hava Harekatı ile İstiklal Caddesi'nde şehit olan vatandaşlarımızın kanını yerde bırakmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emir ve talimatlarıyla Suriye ve Irak'ın kuzeyine "Pençe Kılıç Harekatı" başlatıldı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan "Hesap zamanı" paylaşımıyla duyurulan operasyonda terör örgütüne ağır darbe vuruldu.

89 HEDEF İMHA EDİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı, operasyonda toplam 89 hedefin imha edildiğini, sözde örgüt yöneticilerinin de bulunduğu çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

6'LI MASA ÇITINI ÇIKARMADI

Türk Silahlı Kuvvetleri başarılı operasyonlarına devam ederken bir masa etrafında 6 parti tarafından oluşturulan ittifak operasyona sessiz kaldı. 6'lı masada bulunan parti yöneticilerinden harekata yönelik açıklama yapılmadı.

İyi Parti'den yapılan operasyonla ilgili destek açıklaması gelirken, CHP, DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti hala sessizliğini koruyor. 6'lı masanın sessizliği 'Harekattan rahatsız mı oluyorlar?' sorusunu akıllara getirdi.

 

HDP: OPERASYONU DURDURUN

6'lı masada sessizlik hakimken, masanın gizli ortağı olarak tabir edilen HDP'den ise operasyonu durdurun çağrısı gelirken, öldürülen teröristlere rahmet dilendi.

HDP TERÖRİSTLERE RAHMET DİLEDİ

HDP'nin söz konusu açıklamasında, "Kobani, Tel Rıfat ve Şengal'e yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı hava saldırılarını son derece yanlış ve tehlikeli buluyor, saldırılarda hayatını kaybedenleri rahmetle anıyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz." denildi.

 

İYİ PARTİ MEHMETÇİĞE DESTEK VERDİ

Meral Akşener, "Dün gece geç saatlerde Suriye'de başlayan sınır ötesi harekât için ordumuza başarılar diliyorum. Askerlerimizin ayağına taş değmesin, inşallah her şey bizim öngördüğümüz gibi milletimizin hissiyatına uygun olarak gelişir. O nedenle o zorlu bir süreçtir. Allah kolay kılsın diyorum." dedi.

Faizsiz evlilik kredisinde ödemeler bugün başlıyor KILIÇDAROĞLU’NUN DANIŞMANI GİZLİ TANIĞI NASIL KAÇIRDI? Koç Holding’den Yapı Kredi’nin satışı ile ilgili jet açıklama
Sonraki Haber