66 bin TL’si olan bu yöntemle İzmir’den işyeri alabilir! Yatırım fırsatını kaçırmayın

İcradan satışa çıkardığı gayrimenkuller arasına yenilerini ekleyen Ziraat Bankası, İzmir’den iki yeni işyerini piyasa değerinin altında satışa koydu. İşte Ziraat Bankası icralık işyeri ilanları…

Her zaman popüler olmasına karşın özellikle son yıllarda artan emlak bedelleri nedeniyle daha çok rağbet görmeye başlamış olan icralık gayrimenkuller, Türkiye’nin dört bir yanından satışa çıkmaya başladı. Bu kapsamda sıkça ilan koyan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, vatandaşların yakından takip ettiği bankalar arasına girdi. 2023 yılında icralık gayrimenkul listesini güncelleyen Ziraat Bankası, bu listeye İzmir’den iki yeni işyeri daha ekledi.

Satışa çıkardığı icralık gayrimenkulleri e-İhale yöntemi ile satışa koyan Ziraat Bankası, yeni ihaleye açtığı İzmir işyerlerini de aynı yöntem ile satacağını duyurdu. Bu kapsamda her iki işyeri için de bir ihale başlangıç bedeli belirlemiş olan Ziraat Bankası, bu bedelleri, piyasa değerinin altında tuttu.

ZİRAAT BANKASI, İZMİR’DEN BİR İŞYERİ SATIŞA ÇIKARDI

Yeni satışa koyduğu İzmir işyeri hakkında detaylı bir şekilde bilgi veren Ziraat Bankası, işyerinin Beydağ ilçesinin Atatürk mahallesinde yer aldığını bildirdi. İşyerinin kullanım alanına ilişkin de bilgi veren Ziraat Bankası, satışa çıkan işyerinin hem dükkan hem de mağaza olarak kullanılabileceğini belirtti.

İşyerinin genişliğini 433 metrekare olarak açıklayan Ziraat Bankası, işyerinin 2 ayrı odasının bulunduğu ilan detayına ekledi. Bu işyeri için sadece 66 bin TL teminat isteyen Ziraat Bankası, işyerinin ihalesini ise 1 milyon 100 bin TL’den açtı.

ZİRAAT BANKASI, İZMİR’DEN BİR İŞYERİ BİNASINI SATACAĞINI DUYURDU

Satışa çıkardığı işyerinin yanı sıra İzmir’den bir işyeri binası da satışa koyan Ziraat Bankası, bu binaya ilişkin bilgi verdi. İzmir ilinin merkez ilçesi olan Konak’tan bir işyeri binasını satışa açtığını duyuran Ziraat Bankası, bu binanın tam mevkiini Alsancak olarak ilan etti. Öte yandan Ziraat Bankası, işyerinin genişliğine ve ihale başlangıç bedeline ilişkin de bilgi verdi.

Ziraat Bankası’nın satışa çıkardığı işyerinin genişliğinin 653 metrekare olduğu öğrenildi. Bu işyeri için istediği ihale başlangıç bedelini de açıklayan Ziraat Bankası, bu bedeli 13 milyon 475 bin TL olarak duyurdu. Teminat olarak bir bedel de alacak olan Ziraat Bankası, bu bedeli ise 808 bin 500 TL olarak ilan etti.

ABD seçimleri öncesinde Biden ve Trump kozlarını paylaşacak Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda heyecan dorukta! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Slovakya Başbakanı için geçmiş olsun mesajı
Sonraki Haber