60 vekilin koronavirüs karantina günleri

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgınından en çok etkilenebilecek grup olan 65 yaş üzeri kişilerin sokağa çıkma kısıtlaması sürerken bu gruptaki yaklaşık 60 milletvekili de benzer önlemle evlerine çekildi. Hürriyet gazetesi, önlemlere uyan milletvekilleriyle günlük yaşamlarını konuştu. İşte, yaşları itibarıyla sayıları 60’ı bulan risk grubundaki bu vekillerden bazılarının “karantina” günleri...

'Limonu seviyorum'

TBMM Başkanvekili Celal Adan (MHP İstanbul Milletvekili) (69):

Sağlık Bakanlığı’nın bütün uyarılarına büyük bir ciddiyetle uyuyorum. İnsan canı Allah’ın emaneti onu korumalıyız. Ben sabunu çok seven birisiyim zaten. Bunun için çok sıklıkla ellerimi sabunla yıkıyorum. Yanımda dezenfektan bulunduruyorum. İstanbul’a gittiğimde de evden dışarı çıkmıyorum. Sebze ve meyve ağırlıklı besinler tüketmeye gayret ediyorum. Limon kullanmayı çok seviyorum.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!