6 yaşındaki çocuğa istismar rezaletinde skandal ifade: Siz de hesap vereceksiniz

Türkiye’nin tüylerini diken diken eden 6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar skandalında Baba Yusuf Ziya Gümüşel'in ifadeleri ortaya çıktı. Gözaltına alındığı soruşturmada ifade veren Gümüşel “Ben Rabb'imden korkarım, ölünce ona hesap vereceğim. Siz de hesap vereceksiniz. Sizlerin verdiği kararı bozacak Allah vardır” dediği öğrenildi.

6 yaşındaki çocuğun 'imam nikahıyla evlendirilmesi' skandalında yeni bir gelişme yaşandı. Dava kapsamında tutuklanan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel'in ifadeleri ortaya çıktı.

"SİZLERİN VERDİĞİ KARARI BOZACAK ALLAH VARDIR"

Gümüşel ifadesinde “Yakalama kararını kabul etmiyorum. Mahkemeye dışarıdan müdahale üzerine verilen kararın uygunsuz bir iş olduğuna itikat ediyorum. Önce tutuklama kararı verilmedi. Daha sonra tutuklama kararı verilmesinin sebebini anlayamadım. Ben Rabbimden korkarım ölünce ona hesap vereceğim. Siz de hesap vereceksiniz. Sizlerin verdiği kararı bozacak Allah vardır” dediği öğrenildi.

"KENDİM TESLİM OLDUM"

Eski eş Kadir İstekli ise, "Mahkemenizin duruşma tarihi ilk olarak Mayıs'a verildi. Sonra Ocak ayına alındı. Bu karardan 2 gün sonra hakkımda yakalama kararı çıkarılması üzerine gidip kendim teslim oldum" şeklinde ifade verdi.

İSTİSMARCILARA CEZA YAĞDI

Dini nikahla evlendirildiği iddia edilen Kadir İstekli hakkında ise “zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı” ve “cinsel saldırı” suçlarından 67 yıl 10 ay 15 güne kadar hapis cezası talep edilmişti.

Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde mahkeme başkanı tutuklama kararını sanıkların yüzlerine okuduktan sonra sanıklar tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Baba Yusuf Ziya Gümüşel ifadesi ortaya çıktı.

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması! İşte 16 Mayıs güncel fiyatlar PKK/KCK'lı teröristler Ahmet Bayar ve Ahmed İbrahim El Ahmed öldürüldü Ülke felaketi yaşıyor... 150 ölü, 112 kayıp var!
Sonraki Haber