6 yaşında Oxford Üniversitesi'ne kabul edildi!

Yüksek işlevsel otizm teşhisi konan Joshua Beckford'un henüz 10 aylıkken klavyedeki harfleri ezberleyebildiği fark edildi. 3 yaşına geldiğinde ise farklı bir dil öğrenerek Japonca konuşmaya başladı. Bu hızlı ilerleme ve gelişmeyi fark eden babası, Oxford Üniversitesi'nde 8-13 yaş arası çocuklara özgü bir programı duyunca oğlu için başvuru yaptı. Yaşı küçük olmasına rağmen kabul edilen Beckford, üstün bir başarı sergileyerek şimdiye kadar kabul edilen en genç öğrenci oldu.

Yüksek işlevsel otizm teşhisi konan Joshua Beckford, henüz 10 aylıkken babası klavyedeki harfleri ezberleyebildiğini keşfetti. Ardından babası Beckford'un alfabeyi yazabildiğini ve çeşitli grafiklerdeki farklı renkleri gösterebildiğini keşfetti.

Joshua Beckford, 3 yaşına geldiğinde farklı bir dil öğrenip, akıcı bir şekilde Japonca konuşmaya başlamıştı bile. Beckford, “Dört yaşından beri babamın dizüstü bilgisayarını kullanıyorum ve o yaşlarda organları öğrendiğim bir vücut simülatörüne sahiptim” dedi.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler...