6 milyondan fazla öğretmenin katıldığı ÖBA eğitimleri yoğun katılımla devam ediyor

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla kurulan Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden yayınlanan yüzden fazla eğitime 6 milyon 111 bin 158 öğretmenin katılım sağladığını açıkladı.

Öğretmenlerin mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla Aralık 2021'de geliştirme çalışmaları başlatılan ÖBA, 24 Ocak 2022 tarihinde devreye alındı. Öğretmenlerin mesleki gelişim eğitimlerini yapabilecekleri ve içeriklere ulaşabilecekleri Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA), onların kişisel ve mesleki gelişimlerini çok boyutlu desteklemek amacıyla kuruldu. www.oba.gov.tr adresinden sunulan ÖBA'ya MEBBİS veya e-Devlet şifresi ile giriş yapılabiliyor.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!