56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Konya-Konya etabıyla başladı

Yoğun kar yağışı ve kış şartları nedeniyle iptal edilen Nevşehir-Kapadokya etabından sonra Konya'ya gelen takımların son hazırlıklarını tamamlamasından sonra 56.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'u Spor Toto Konya-Konya etabı ile başladı. 72.4 kilometrelik Spor-Toto Konya-Konya etabının birinci ayağını Rally Cylıng takımından Arvid De Kleijn 1.35.38 ile kazandı. İkinciliği Uno-X Pro Cyling takımından Kirstoffer Halvorsen, üçüncülüğü de Delko takımından Pierre Barbier elde etti.

İki gündür kar yağışının dinmediği Kapadokya'dan ani transferlerle Konya'ya gelen sporcular burada güzel bir hava ile karşılaştılar. 25 takımdan etap öncesi geleneksel panoya imza atıp start noktasına gelen 172 bisikletçi 1'inci ayak Spor-Toto Konya-Konya etabı için start aldı.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Galatasaray'ın Sivas maçı 11'i belli oldu! Kerem Aktürkoğlu sürprizi