50 ilde eş zamanlı 'Girdap' operasyonu 264 şüpheli için gözaltı kararı

İçişleri Bakanlığı 50 ilde 264 şüpheliye yönelik 'Girdap' operasyonu gerçekleştirildiğini duyurdu. Şüphelilerin nitelikli dolandırıcılık', 'resmi ve özel belgede sahtecilik', 'parada sahtecilik', 'ihaleye fesat karıştırma', 'rüşvet ve irtikap', 'Vergi Usul Kanununa Muhalefet', 'tefecilik' suçlarını işledikleri tespit edildi.

50 ilde dolandırıcılık ve mali suç örgütlerine yönelik operasyon gerçekleştirildi. Girdap operasyonunda birçok suça karıştığı belirlenen yüzlerce kişi için gözaltı karar verildi.

İçişleri Bakanlığının açıklamasına göre; 50 ilde 'nitelikli dolandırıcılık', 'resmi ve özel belgede sahtecilik', 'parada sahtecilik', 'ihaleye fesat karıştırma', 'rüşvet ve irtikap', 'Vergi Usul Kanununa Muhalefet', 'tefecilik' suçlarını işledikleri tespit edilen 264 şüpheliye yönelik 'Girdap' operasyonu gerçekleştirildi.

Dortmund Paris'i fethetti, Devler Ligi'nde finaldeyim dedi! Yahudi yerleşimciler Erez Sınır Kapısı’nda yardım konvoyuna saldırı Hareketli ve sabit deniz hedefi atışları tam isabet
Sonraki Haber