5 kişiye mezar olmuştu: Titanik turları için bilet satmaya devam ediyorlar

OceanGate Expeditions şirketi, Titan deniz kazasının ardından Titanik enkazına yaptığı seferleri durdurmadı ve halen 250.000 dolardan bilet satmaya devam ediyor.

OceanGate Expeditions'ın 5 kişiye mezral olan Titan denizaltı faciası sonrası şirkette değişen bir şey yok. 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan Titanik gemisinin enkazına düzenlenen turlar için bilet satılmaya devam ediyor.

Şirketin internet sitesinde 2024 yılı tur takvimi "Expeditions" başlığı altında paylaşılmış durumda. Şirketin bu turları durdurmaya da hiç niyeti yok gibi görünüyor.

BİLET FİYATLARI 250.000 DOLAR

Titanik enkazına düzenlenecek geizler 12-20 Haziran ve 21-29 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İlginç bir şekilde eğer hala bu geziye katılmak isteyenler olursa 250.000 dolarlık bir bilet fiyatı ödemek zorunda.

NELER YAŞANMŞTI

Titanik'in enkazın ziyaret etmek isteyen 5 kişiyle dolu olan ve 18 Haziran'da Atlantik Okyanusu'na dalan Titan isimli denizaltı ile iletişim kesilmişti. Daha sonrasında Titan'ın enkazı Titanik gemisinin batığının yakınında bulundu. Yapılan analizlerin ardından deniz aracındaki tüm yolcuların öldüğü ortaya çıktı.

ŞİRKETİN BAŞKANI DA DENİZALTIDAYDI

OceanGate Expeditions adlı firmaya ait 5 kişinin öldüğü denizaltıda, şirketin başkanı ve kurucusu Stockton Rush, Fransız derin deniz kaşifi Paul-Henri Nargeolet, Action Aviation şirketinin sahibi İngiliz milyarder Hamish Harding, Pakistanlı iş insanı Shahzada Dawood ve oğlu Sulaiman bulunuyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Seferberlik hali değişti Survivor'da haftanın 2. dokunulmazlığı kimin? İşte fragman.. 21 Mayıs 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber