''5 aydır bana taciz ve mobbing yapılıyor''

Yaşamayanlar isimli internet dizisinde oynayan Elit İşcan, rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından tacize uğradığını iddia etmişti. Bu iddia üzerine soruşturma açılan Efecan Şenolsun'dan yeni bir açıklama geldi: "Kamuoyu yaratmak için gerçek dışı şeyler anlatmaya başladı. Asıl bu 5 aydır bana taciz ve mobbing yapıldı. Kamuoyundan hukuksal süreç tamamlanana kadar duyarlı olmalarını ve bana karşı başlatılan linç kampanyasına iştirak etmemelerini rica ediyorum."

Yaşamayanlar isimli internet dizisinin oyuncusu Elit İşcan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından cinsel tacize uğradığını ve yapım ekibinin duruma ilişkin herhangi bir şey yapmadığını iddia etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Efecan Şenolsun da "Kamuoyu yaratmak için gerçek dışı şeyler anlatmaya başladı. Asıl bu 5 aydır bana taciz ve mobbing yapıldı. Kamuoyundan hukuksal süreç tamamlanana kadar duyarlı olmalarını ve bana karşı başlatılan linç kampanyasına iştirak etmemelerini rica ediyorum" dedi. Dün ise ikinci bir açıklama yapan Efecan Şenolsun şu ifadelere yer verdi: "5 Haziran 2018 tarihinde 'Yaşamayanlar' setinde, yakın iki çalışma arkadaşı arasında geçen sözlü bir duruma istinaden 4 ay sonra 5 Ekim 2018’de hakkımda savcılığa şikayette bulunuldu."

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı! Emeklilere destek paketinde ayrıntılar netleşiyor