48 kiloya düştü! İki çocuk annesi Seda Üren karın kaslarıyla şov yaptı

39 yaşındaki iki çocuk annesi Seda Üren, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlarındaki zayıf görüntüsüyle dikkat çekti. Şimdilerde çocuklarıyla Bodrum'da tatil yapan Seda Üren son haliyle ağızları açıkta bıraktı. Haftanın 5 günü spor yapan ve bu sayede fazla kilolarından kurtulan Seda Üren adeta iğne ipliğe döndü. Ünlü şarkıcı karın kaslarıyla ise şov yaptı. İşte Seda Üren'in son hali...

40 yaşındaki iki çocuk annesi Seda Üren fit görüntüsüyle sosyal medyada gündem oldu. Seda Üren'in son halini görenler 'kim der iki çocuk annesi diye' şeklinde yorumlar yağdırdı. Düzgün fiziği ve karın kaslarıyla dikkat çeken Seda Üren son görüntüsüyle şaşırttı.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Münih geriden geldi Madrid pes etmedi!