4 yıldır kolunda penisiyle yaşıyor!

İngiltere'de Malcolm MacDonald'a, 2014 yılında kasıklarına sıçrayan enfeksiyon yüzünden penisi kopunca 2016 yılında kendi dokusu kullanılarak kolunda penis geliştirdi. Fakat sistemdeki aksaklıklar ve koronavirüs sebebiyle MacDonald 4 yıldır kolunda bir penisle yaşıyor.

İngiliz tabloid Malcolm MacDonald, 2014 yılında kasıklarına sıçrayan enfeksiyon yüzünden penisi kopunca doktorların yardımıyla 2016 yılında kendi dokusu kullanılarak kolunda penis geliştirdi. Fakat İngiltere'de sağlık sisteminin aksaması ve Covid-19 sebebiyle MacDonald 4 yıldır kolunda bir penisle yaşıyor. The Sun’a konuşan 45 yaşındaki tamirci Malcolm MacDonald, yaşadığı acı dolu süreci en ince ayrıntısına kadar anlattı.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!