4 yaşındaki çocuk sulama kanalına düştü! Saatlerdir aranıyor

Sakarya'da 4 yaşındaki çocuk sulama kanalına düştü. Gözden kaybolan çocuk için ekipler seferber olurken, saatlerdir süren çalışmada henüz bulunamadı.

This browser does not support the video element.

Sakarya’nın Geyve ilçesinde sulama kanalına düşen 4 yaşındaki çocuk için ekipler seferber oldu. Saatlerdir süren arama çalışmalarında ise ekipler bir bulguya rastlamadı.

Geyve ilçesi Bozören Mahallesi'nde, 4 yaşındaki Ö.A.D. sulama kanalına düşerek kayboldu. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri sevk edildi.

10 personel, 4 araç ve 2 arama köpeği ile bölgeye gelen AFAD ekipleri, 4 yaşındaki çocuğu aramak için çalışma başlattı. Şu ana kadar herhangi bir bulguya rastlanmazken arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

İHA

Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı Yolda yürüyen kadına kafa attı! Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor!