4 kadın sokak ortasında birbirine girdi

Antalya'da 4 kadın sokak ortasında saç saça baş başa birbirine girdi. O anlarda etraftaki erkekler ise kadınları ayırmak yerine kavgayı izledi. Kadınların kavgası cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

This browser does not support the video element.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Şarampol Caddesi'nde bu sabah çekildiği belirtilen görüntülerde, 4 kadın kavgaya tutuştu. Sebebi bilinmeyen kavgada birbirlerinin saçlarından tutan kadınları, hemen yanı başlarındaki erkekler ise film izler gibi izledi.

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINDA

Birbirlerine yumruk da atan kadınların o kavgasını bir vatandaş da araç içerisinden cep telefonuyla kayda aldı. Kavganın alevlendiği sıralarda 'Allah Allah' diyen vatandaş, kavgayı ayırmayan erkeklere de 'bu adamlar niye ayırmıyor' diyerek tepki gösterdi.

DHA

Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç arabanın üzerine devrildi! 79 yıl sonra bir ilk! Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi... Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Nikah töreninde dua okunmasına izin verilmedi! İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlar tepki gösterdi