4 gündür kayıp 14 yaşındaki Tuana'dan yüz güldüren haber

Nazilli'de 20 Eylül'de arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyerek evden çıkan 14 yaşındaki Tuana Öztürk'ten 4 gündür haber alınamıyordu. Manavgat yangınında evleri yanınca Nazilli'ye taşınan ailenin kayıp kızı, eski yaşadıkları yer olan Bursa'da bulundu.

Manavgat'taki orman yangınında evleri yanan ve Aydın'ın Nazilli ilçesine taşınan Müzeyyen Küçük'ün kızı Tuana Öztürk, 20 Eylül'de arkadaşları ile buluşacağını söyleyerek evden çıktı. Genç kız kayıplara karışınca kendisinden haber alamayan anne Müzeyyen Küçük durumu polise bildirdi.

Otobüs ile Bursa'ya geldiği tespit edilen genç kızı bulmak için Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ailenin daha önce Bursa'da yaşadığı öğrenen ekipler, Tuana'nın çocukluk arkadaşlarının adreslerinde arama yaptı ama Tuana'nın izine rastlanamadı. Ekipler, Tuana Öztürk'ü merkez Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi Kanalboyu Caddesi'nde buldu.

Ardından Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Tuana Öztürk, Bursa İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edildi.

İHA

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber