4 aylık hamile olan Başak Dizer'in karnı büyüdü! Jr. Kıvanç göründü

2016 yılında evlendiği Kıvanç Tatlıtuğ ile ilk bebek sevinci yaşayan Başak Dizer'in karnı büyüdü. Hamileliğinde 4. ayı geride bırakan ve erkek bebek bekleyen Dizer'in paylaştığı fotoğraf karelerinde büyüyen karnı dikkat çekti. Sosyal medyada 'Jr. Kıvanç göründü' yorumları yapıldı.

2016 yılında Paris'te nikah masasına oturan 44 yaşındaki stil danışmanı Başak Dizer ile kendisinden 6 yaş küçük olan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un bebek bekledikleri ve bebeklerinin cinsiyetinin ise erkek olduğu ortaya çıkmıştı.

Ünlü çift, yakın dostları Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı ile bulup hasret giderdi. Hep beraber kahve keyfi yapan çiftler o anlarını sosyal medyadan paylaştılar. Dizer'in paylaştığı fotoğraf karelerinde karnının büyüdüğü görüldü.






5 yıl önce Paris'te nikah masasına oturan ve ilk kez anne - baba olmaya hazırlanan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile stil danışmanı Başak Dizer (44) bebeklerine henüz verecekleri ismi belirlemediler. Dizer ilk hamilelik haberini ''Çok heyecanlı ve mutluyuz'' açıklamasıyla duyurmuştu.

Ankara'da ekmeğe 2. zam geldi İsrail polisine bıçaklı saldırı düzenleyen Türk vatandaşı öldürüldü Diş sararması nasıl geçer? Diş nasıl beyazlatılır?
Sonraki Haber