4 ay korona komasına 1.6 milyon fatura

Türkiye’nin koronavirüse yakalanan ilk hastalarından olan Oğuz Peker’in 4 aylık koronavirüs tedavisinin faturası dudak uçuklattı. Uyandığı zaman ‘Herkes neden maskeli’ diyerek gündeme oturan 73 yaşındaki Peker’e özel bir hastane tarafından 1 milyon 600 bin liralık ödeme çıkarıldı. Öğrenilen bilgiye göre, masrafların 1 milyon lirası Peker’in özel sağlık sigortası tarafından karşılanırken kalan 600 bin lirasını ise Peker kendisi ödedi.

Mart ayında Türkiye'de görülmeye başlayan koronavirüse yakalanan ilk hastalar biri olan 73 yaşındaki Oğuz Peker, 4 ay boyunca kesintisiz kaldığı yoğun bakımda yaşam mücadelesi vermiş çok zorlu tedavi sürecini geride bırakıp aylar sonra taburcu olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

 4 AY SONRA UYANDI

23 Mart'ta hastalanan Oğuz Peker, 4 ay sonra kendine geldiğinde "Trafik kazası mı geçirdim? Neden herkes maskeli?" diye sormuştu. Herkesin maskeli olduğu bir dünyaya uyanan Oğuz Peker, pandemi nedeniyle yaşananları idrak etmekte hayli zorlandığını söylemişti.

1.6 MİLYONLUK FATURA

Tedavisi boyunca özel bir hastanede kalan Oğuz Peker'e çıkarılan fatura belli oldu. 4 ay yoğun bakım içerisinde yaklaşık 5,5 ay sonra taburcu olan Peker'e 1.6 milyon liralık bir ödeme çıkarıldığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, faturanın 1 milyon lirası Peker'in özel sağlık sigortası tarafından karşılandı. Diğer 600 bin lirasını ise Peker kendisi ödedi.

Beşiktaş'a hem sportif direktör hem de golcü Leverkusen'den geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polisin ailesine başsağlığı mesajı Dursun Özbek'in Galatasaray'ı uçuracak projesi belli oldu
Sonraki Haber