32 ilde 119 yangın kontrol altında! 3 şehirde 7 yangın devam ediyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, orman yangınları ile ilgili bilgileri güncelledi. Bakan Pakdemirli, “32 ilde 119 yangın kontrol altında, Antalya’da 2, Muğla’da 4 ve Tunceli’de 1 olmak üzere 7 yangın devam ediyor” dedi.

This browser does not support the video element.

Türkiye'nin 5 gündür süren orman yangınları ile aralıksız mücadelesi sürüyor.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, orman yangınları ile ilgili bilgileri güncelledi. Bakan Pakdemirli, “32 ilde 119 yangın kontrol altında, Antalya’da 2, Muğla’da 4 ve Tunceli’de 1 olmak üzere 7 yangın devam ediyor” açıklamasını yaptı.

Orman Genel Müdürlüğü'nden yapılan bilgilendirmede de orman yangınlarına şu an 13 su atar, 3 idari uçak 9 İHA, 45 helikopter, 6 yönetim helikopteri, 1 insansız helikopter, 708 arazöz ve su tankeri, 120 iş makinası ve 4 bin 800 kişi müdahale ediyor.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"