300'den fazla insanı katleden 'Ölüm Meleği'

Charles Cullen Amerika’nın en ünlü seri katillerinden biri. Hemşirelik yaptığı 16 yıl boyunca öldürdüğü yüzlerce kişi içinde rahipler, çocuklar, yaşlılar vardı. Kurbanların tek ortak özelliği Cullen’in çalıştığı hastanede tedavi görmekti. Çoğunlukla tam da iyileşmeye başlamışken, genellikle de gece yarısı öldürüldüler.

7 aylıkken babası ölen, 9 yaşındayken kimya setinden kimyasal madde içen ince kemikli, küçük bir adam, hep sinirli, alkolik ve intihar eğilimli bir tip. 

Cullen, 22 Şubat 1960'de 8 çocuğun en küçüğü olarak New Jersey'de doğdu ve o henüz 7 aylıkken babası öldü. 9 yaşındayken kimya setinden kimyasal madde içerek daha sonra devam edecek olan intihar girişimlerinin ilkini gerçekleştirdi. İnce kemikli, küçük bir adam Cullen. Hep sinirli bakıyor. Çocuğunuzun oynadığı parkta görmek istemeyeceğiniz türden bir tip. Aynı zamanda alkolik, öfke kontrolü sorunu yaşıyor ve intihar eğilimli. Bunları kendisi söylüyor. Her zaman sorunlu biri olduğunu, çocuklarını çok sevmesine rağmen onlarla yeterince ilgilenemediğini, işini çok sevmesine rağmen hiçbir yerde uzun süre tutunamadığını itiraf ediyor.

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları