3. Sultanbeyli Kısa Film Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Yarışmanın ödül töreni Atlas Sineması’nda gerçekleştirildi.

Sultanbeyli Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması, 23-26 Kasım tarihleri arasında sinemaseverleri bir kez daha Sultanbeyli’de buluşturdu. Çeşitli sürpriz ve yeniliklerle sinemaseverleri karşılayan yarışmaya bu sene yurtiçi ve yurtdışından 515 film başvuru yaptı.  Yarışmada En İyi Film Ödülü’nü Beril Tan’ın yönettiği Farklı Bir Yas filmi kazanırken, ikinciliği ise Emre Sefer’in yönettiği Babamın Öldüğü Gün filmi elde etti. Üçüncülüğü ise Barış Kefeli ve Nükhet Taneri’nin yönettiği Ben Tek Siz Hepiniz filmi kazandı.

Bu yıl Jüri Özel Ödülü Mustafa Akkad anısına verildi ve Zeynep İncetekin’in yönettiği Kara Tavuk isimli film kazandı. Yarışma kapsamında geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da en İyi kurgu, en iyi görüntü yönetmeni, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu dallarında ödüller verildi.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem