3. Sultanbeyli Kısa Film Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

En iyi kurgu ödülü Birlikte Yalnız filminin yönetmeni Emrullah Erbay’a, en iyi görüntü yönetmeni ödülü Farklı Bir Yas filmi yönetmeni Ece Latifoğlu’na, en iyi kadın oyuncu ödülü Farklı Bir Yas filmi oyuncusu Ilgıt Uçum’a, en iyi erkek oyuncu ödülü ise Rutubet filmindeki performansıyla Mücahit Koçak ‘a verildi.

 Sinemanın ustalarına Onur ve Emek Ödülleri ile kısa filme destek ödülleri de törende sahiplerini buldu. Bu sene onur ödülleri, Zihni Göktay, Burçak Evren, Hikmet Körmükçü ve Bedia Ener’e verildi.

Festival kapsamında Filistinli yönetmen Mohammed Almughanni’ye İnsan Hakları Ödülü takdim edildi. Destek ödülleri ise Sultanbeyli Kısa Film Atölyesine ve Ömer Sami Sevimli’ye verildi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!