3 isim detayı! İlgezdi'den sonra Eren Erdem de ateş püskürdü: Belediyelere çöktüler!

Battal İlgezdi'nin istifa sonrası açıklamaları gündem olmuştu! Eren Erdem de CHP yönetiminin belediyelere çöktüğünü iddia etti.

CHP'de kriz büyüyor! Battal İlgezdi'nin açıklamaları sonrasında Eren Erdem de CHP yönetimine ateş püskürdü.

38. Olağan Kurultay sonrasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel olmuştu. Özel genel başkan seçildiği andan itibaren CHP'de sular durulmadı. Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin anket ve CHP yönetimi eleştirileri gündeme geldi. Hatay'da Lütfü Savaş'ın tekrar belediye başkan adayı olarak gösterilmesi ise birçok kesimden olumsuz eleştiri almıştı. Zira 6 Şubat depreminde en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da binaların onayı Savaş'tan geçmişti.

EREN ERDEM ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Eski CHP Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem sosyal medyadan Özgür Özel yönetimini eleştiren açıklamalarda bulundu. Değişim diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekibinin tasfiye edildiğini söyleyen Eren Erdem "Değişim dediler belediyelere çöktüler" dedi. 

Erdem sosyal medya paylaşımında şunları kaydetti:

En soldaki, şu ana kadar 8-10 tane Belediye başkanı belirledi.
Ortadaki, Çanakkale adayı oldu.
Sağdaki Ataşehir adayı oldu.
Seçim geceleri partiye kabus yaşatan, SEÇİM SİSTEMLERİNİ çökerten; CHP’nin tüm politikalarını belirleyen bu kişiler, “değişim” adı altında gelip, sistemi ele aldılar. Partiyi 28 Mayıs 2023 gecesine kadar bunlar yönetti! Tüm kararları bu kişiler aldı!
Ve şu an partiyi yine, halen bunlar yönetiyor…
Değişim?
İşte tam olarak mesele buydu…
“Belediyelere çökmek…”

Paylaşılan görselde ise 5 dönemdir vekil olan Bülent Tezcan, Kılıçdaroğlu'nun kazanması durumunda Adalet Bakanı olacağı açıklanan ama seçimlerin kaybedilmesiyle CHP'den Çanakkale Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Muharrem Erkek ve seçim döneminde CHP'de Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu olan Onursal Adıgüzel yer aldı.

Bakan Yerlikaya, Filistin Büyükelçisi ile görüştü Başarılı voleybolcu İlkin Aydın kimdir? Neden marak ediliyor Bakan Şimşek'ten Kur Korumalı ve CDS açıklaması
Sonraki Haber