2.el araç almayı düşünenler dikkat! Fiyatlar yeniden yükselişe geçecek...

Koromavirüs döneminde yaşanan çip krizi sıfır otomobillerin üretimlerini durdurmasıyla yeni araç olmadığı için fiyatlar yükselmişti. Bazı markaların üretime ara verdiği bu kritik süreçte sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlar çip krizinin fiyatları yükseltip yükseltmeyeceğini merak ediyor. Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği 2.el piyasası konusunda merak edilenleri yanıtladı...

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs otomobil piyasasını da olumsuz etkiledi. Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği tedarik kısmında ortaya çıkan aksaklar sonrası birinci elde 2020 yılında olduğu gibi bir bulunurluk sıkıntısı yaşanması durumunda ikinci el fiyatlarının yeniden yükselişe geçeceğini söyledi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Batuhan Karadeniz'den şok sözler: "Fener Sami Yen'e nasıl gelecek?"