26 günlük Kovid işkencesini fotoğraflarla anlattı

Türkiye çapında koronavirüse yakalanan 2 milyon kişinin üzerindeki Kovid-19 hastalarından biri de Anadolu Ajansı foto muhabiri Raşit Aydoğan'dı. Tam 17 gününü yoğun bakımda geçirdiği 26 günlük süren bir mücadele sonucunda Kovid-19 yenmeyi başardı. Bir nefese bile muhtaç kaldığı günler geçirdi. Bir yandan canıyla boğuşurken, diğer yandan da mesleğinin gereğini yapıp gün gün yaşadığı değişimi, verdiği mücadeleyi çarpıcı fotoğraflarla gözler önüne serdi...

Anadolu Ajansı foto muhabiri Raşit Aydoğan için işkence gibi Kovid günleri yaptırdığı testlerin sonuncusunun pozitif çıkması ile başladı. 

26 Kasım'da son bir yılda dünyayı pençesine alan koronavirüse yakalandığını anlayan Aydoğan, o günden sonra 17'si yoğun bakımda olmak üzere tam 26 günlük bir mücadeleye girişti. 

Aydoğan o mücadeleyi, bir nefese muhtaç olduğu o zorlu ve işkence gibi geçen günleri cep telefonu ile çektiği fotoğraflarla anlattı...

Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!