2,5 aylık bebeğin ölümünde akılalmaz detay: Kanında metamfetamin çıktı

Fatih'te yaklaşık 2 yıl önce ölen 2,5 aylık Yusuf bebeğin kanında metafetamin adlı uyuşturucu maddesi çıktı. Bebeğin ölümünden sorumlu tutularak tutuklanan Türkiye'de yaşayan Fas uyruklu annesi ile kocasının Cezayir uyruklu arkadaşına ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Dosyaya ulaşan Adli Tıp raporunda bebeğin ölümüne neden olan uyarıcı maddenin anne sütüyle geçmiş olabileceği gibi sulandırılarak ağız yoluyla da verilebileceği bildirildi.

Olay, 13 Nisan 2022 tarihinde Molla Gürani Mahallesi Akkoyunlu Sokak'ta bir apartmanda yaşandı. Anne Chaimae El Omarı'nın (31) ifadelerine göre, o gece Yusuf adını verdiği 2,5 aylık bebeğine süt verdikten sonra yanında uyuttu. Sabaha karşı saat 04.00 sıralarında uyanan kadın, bebeğini göremeyince salona geçti, bebeğini yüzüstü yatar halde ve morarmış halde buldu. Mısır'a giden kocasının arkadaşı olan ve zaman zaman da kendisine yardımcı olduğu için evlerinde kaldığını söylediği Cherif Cossaw'ı (31) da odada oturur halde uyurken gördü. Cherif'i ayağıyla vurarak uyandıran kadın, ne yaptığını sordu, adam da yerinden kalkmayarak rahat tavırlar sergiledi. Bunun üzerine anne Chaimae, kocasının arkadaşlarını telefonla aradı, kocasının arkadaşlarından biri geldi ve bebeği hemen hastaneye götürdüler. Ancak sabah saat 06.30 sıralarında bebeğin öldüğü haberi verildi. Bunun üzerine anne Chaimae, Cherif Cossaw'dan bebeğini öldürdüğü düşüncesiyle şikayetçi oldu.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar...