23 yıl önce kimliğini çaldıran adamın başına gelmeyen kalmadı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yaşayan Eyüp Karahan adlı adamın 23 yıl önce çalınan kimliği yüzünden başına gelmeyen kalmadı. Nüfus bilgileri kullanılarak düzenlenen sahte kimlikle üzerine kredi çekilen, şirket kurulan ve çok sayıda telefon hattı alınan Eyüp Karahan'ın maaşına borçları nedeniyle haciz konuldu. Duruma isyan eden Karahan, ''Devlet büyüklerinden yardım istiyorum'' dedi. İşte talihsiz adamın yaşadıkları...

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde ailesiyle beraber emekli hayatını sürdüren Eyüp Karahan (61), iddiaya göre 23 yıl önce İstanbul'a seyahat ederken uyuduğu sırada cüzdanını çaldırdı. Kimliğini kaybolduğunu fark eden Karahan daha sonrasında yenileme işlemlerini gerçekleştirdi.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı!