2023 Ballon d'Or (Altın Top) ödülünün sahibi belli oldu!

France Football dergisi tarafından organize edilen, Avrupa'da yılın en iyi futbolcusunun seçildiği en prestijli organizasyonlardan Ballon d'Or ödülü sahibini buldu. Paris'in ev sahipliği yaptığı dev organizasyonda 2023'nin en iyi futbolcusu da belli oldu.

France Football dergisi tarafından 1956'dan beri dağıtılan ödül, Fransa'nın başkenti Paris'teki Chatelet Tiyatrosu'nda düzenlenen törenle sahibini buldu.

Törenin sunuculuklarını, Sandy Heribert ve Didier Drogba üstlendi.

France Football dergisinin 1956-2009 yıllarında verdiği "Altın Top" ödülü ile FIFA'nın 1991-2009 senelerinde seçtiği "Dünyada Yılın Futbolcusu" ödülü, 2010'da "FIFA Altın Top" adı altında birleşmişti.

FIFA ve France Football dergisi, "FIFA Altın Top" ismiyle verilen yılın futbolcusu ödülünün ortaklığına 2016'da son vermişti.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri