Ünlü çiftin evliliği tek celsede bitti! İşte 2022 yılında boşanan ünlü isimler

2022 yılının ilk aylarında ünlüler dünyasında boşanma haberleri üst üste geldi... Emrah, Fırat Tanış, Gizem Güven, Müfit Can Saçıntı, Erol Köse, Petek Dinçöz, Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel gibi isimler evliliklerini sonlandırdılar. Son olarak, 2021 yılının Şubat ayında ikinci kez nikah masasına oturan Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı ve 2017 yılında nikah masasına oturan İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu boşandı. İşte 2022 yılında evliliklerini bitiren sanat camiasının ünlü isimleri....

GÖKÇE EYÜBOĞLU - SELÇUK ÖNER EYÜBOĞLU

'Evlilik Hakkında Her şey' dizisinde boşanma avukatı Sanem Cevher karakterini canlandıran ünlü oyuncu Gökçe Eyüboğlu ile mühendis eşi Selçuk Öner Eyüboğlu'nun gözlerden uzak süren evliliği bitti.   Eyüboğlu çifti İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle boşanma davası açtı. 10 dakika süren boşanma davasında çift tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Gaziantep'te korkunç kaza!