İşte olası asgari ücret zamları!

2021 yılı asgari ücret görüşmeleri devam ediyor. Bu yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında internet ortamında düzenlenen toplantılarda maaşlara ne kadar zam yapılacağı büyük merak konusu... Peki toplantıdan çıkacak zam oranlarına göre maaşlar kaç lira olacak? İşte detaylar...

Asgari ücret maratonu devam ediyor. İlk toplantı geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi ve temenniler iletildi. Toplamda 4 kez toplanacak olan Asgari Ücret Komisyonu’ndan ay sonuna doğru kararın çıkması bekleniyor.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, asgari ücretin uzlaşı ile belirlenmesinden yana olduklarını ve hem işçi hem de işveren tarafından memnuniyetle karşılanacak bir rakamın ortaya çıkmasını istedi. İkinci toplantı 15 Aralık, üçüncü toplantı ise 22 Aralık’ta gerçekleştirilecek.

Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Emekli promosyonları yükselecek mi?