2018 Kültür ve Sanat Sezonu açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından organize edilen 2017-2018 yılı Kültür ve Sanat Sezonu açılışı, Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenen ve sunuculuğunu Erhan Çelik’in üstlendiği görkemli bir törenle gerçekleşti.

Gecede, Türk sanat müziğinin önde gelen usta yorumcularından Emel Sayın sahne aldı. Zeki Müren’in “Menekşelendi Sular” eseriyle konserine başlayan sanatçı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. “Kimseye Etmem Şikayet”, “Şarkılar Seni Söyler”, “Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar”, “Benzemez Kimse Sana”, “Üsküdar’a Gider iken” ve “Feride” gibi çok sevilen şarkılarını seslendiren Emel Sayın, “Hayatımın en güzel yıllarını Üsküdar’da geçirdim” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Ailem ve benim için Üsküdar’ın yeri ayrı. Hayatımın önemli adımlarını burada attım” dedi.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin" "Oyuncular İsmail Kartal'ın saçmalıklarına gülüyor! Bu gece kovarım"