2018 Belçika Güzellik Yarışması finalistlerinden Didem Çelebi!

Moda tasarım bölümünde okuyan Didem Çelebi, 13 Ocak 2018 tarihinde yapılacak 2018 Belçika Güzellik Yarışması'na katılmaya hak kazandı. 1998 doğumlu Türk güzelin hobileri arasında resim, spor ve yürüyüş yapmak var.

Belçika Güzellik Yarışması'na katılacak adaylar, ülkede bulunan 10 ayrı bölgeden seçiliyor. Bunun için öncelikle bölge elemelerinde başarılı olmak gerekiyor. Didem Çelebi, Brüksel-Brabant Bölgesi’nden yarışmaya katılan genç kızlar arasından zarafeti ve güzelliği ile sıyrılarak, 'Miss Vlaams Brabant' seçildi. 9 Eylül'de yapılan bölge finali elemesinde birinci olan Çelebi, Belçika Güzellik Yarışması’nın en önemli finalistleri arasında gösteriliyor. 

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Galatasaray'ın Sivas maçı 11'i belli oldu! Kerem Aktürkoğlu sürprizi Fenerbahçe'de ilk ayrılık Sebastian Szymanski! Korktuğu başına geldi İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı