2017'nin en iyi ücretsiz Android oyunları!

Akıllı telefonlar artık çok etkileyici oyunlara ev sahipliği yapan platformlara dönüştüler. Android kullanıcıları da oyunlara büyük ilgi gösteriyor ve Android oyun pazarı büyük bir hızla gelişiyor. 2017’da Android için çok etkileyici oyunların piyasaya çıktığını gördük.

Akıllı telefonlar artık çok etkileyici oyunlara ev sahipliği yapan platformlara dönüştüler. Android kullanıcıları da oyunlara büyük ilgi gösteriyor ve Android oyun pazarı büyük bir hızla gelişiyor. 2017’da Android için çok etkileyici oyunların piyasaya çıktığını gördük. Bunların önemli bir kısmı da ücretsiz oyunlarda oluşuyor. İşte, 2017'nin ilk yarısında karşımıza çıkan en iyi ücretsiz mobil oyunlar: The Battle of Polytopia Civilization gibi detaylı strateji oyunlarının sadece PC'lerde oynanabileceğini düşünüyorsanız, The Battle of Polytopia sizi çok şaşırtacak. Civilization severlerin, aynı kalitede bir strateji oyununu Android cihazlarında oynamasına imkan tanıyan oyun kolay bir oyun da sayılmaz. Oyundaki detayları öğrenmek, oyuna alışmak için biraz zaman harcamanız gerekecek. Oyunun konusu ise Civilization'dan bildiğimiz gibi, tarihin ilk dönemlerinde bir kabileyi alarak onu uzay çağında bir medeniyet olarak geliştirmeye çalışıyorsunuz ancak bu hiç kolay bir iş değil çünkü yaşadığınız dünyada sayısız tehlike ve düşman bulunuyor.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!