2014'de ABD'de 3000 evli çiftle yapılan akademik bir araştırmaya göre çiftlerin düğüne gelen kişi sayısı arttıkça hangisi olur?

2014'de ABD'de 3000 evli çiftle yapılan akademik bir araştırmaya göre çiftlerin düğüne gelen kişi sayısı arttıkça hangisi olur? ATV ekranlarının sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında çıkan sorular dikkat çekiyor. Kim Milyoner Olmak İster'in bu akşam dikkat çeken sorusu şimdiden sıkça araştırılıyor. Peki, 2014'de ABD'de 3000 evli çiftle yapılan akademik bir araştırmaya göre çiftlerin düğüne gelen kişi sayısı arttıkça hangisi olur?

2014'de ABD'de 3000 evli çiftle yapılan akademik bir araştırmaya göre çiftlerin düğüne gelen kişi sayısı arttıkça hangisi olur? ATV’nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her bölümü milyonlar tarafından izlenirken yarışmada çıkan sorular ilgi odağı oluyor. Vatandaşlar soruların yanıtlarına arama motorlarından sıkça araştırıyor. Birbirinden ilginç sorunların paylaşıldığı yarışmada özellikle " "sorusu merak konusu oldu. Peki, 2014'de ABD'de 3000 evli çiftle yapılan akademik bir araştırmaya göre çiftlerin düğüne gelen kişi sayısı arttıkça hangisi olur?

2014'de ABD'de 3000 evli çiftle yapılan akademik bir araştırmaya göre çiftlerin düğüne gelen kişi sayısı arttıkça hangisi olur?

A) Boşanma ihtimalleri azalır

B) Boşanma ihtimalleri artar

C) Daha fazla çocuk yaparlar

D) Daha az çocuk yaparlar

İşte doğru cevap: A) Boşanma ihtimalleri azalır

CEVABI: A

Beşiktaş'a hem sportif direktör hem de golcü Leverkusen'den geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polisin ailesine başsağlığı mesajı Dursun Özbek'in Galatasaray'ı uçuracak projesi belli oldu
Sonraki Haber