20 yaşında, First Class'ta uçmak için para alıyor!

Gençlerin iş hayatına atılmadan cep harçlığı çıkartmak için garsonluk ya da asistanlık gibi işler yapmaları çok olağandır. Ancak 20 yaşındaki Alex Macheres için durum çok farklı.

Gençlerin iş hayatına atılmadan cep harçlığı çıkartmak için garsonluk ya da asistanlık gibi işler yapmaları çok olağandır. Ancak 20 yaşındaki Alex Macheres için durum çok farklı. 20 yaşında, First Class'ta uçmak için para alıyor Kendisini bir havacılık tutkunu olarak tanımlayan Macheres, birçok kişinin deneyimlemek için üzerine para verdiği bir iş yaparak para kazanıyor: Genellikle First Class'ta uçarak dünyayı gezmek. BBC Türkçe'nin haberine göre, Macheres'in mesleği, havayolu şirketlerinin yeni aldıkları ya da iç mekanı yeni tasarlanan uçakların first, business ve ekonomi kabinlerinin konforunu alıcısına teslim edilmeden önce test etmek.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!