2 Mayıs gecesi Survivor'da kim elendi? İşte veda eden kişi...

2 Mayıs gecesi oylama sonuçları açıklandı. Survivor'da dün akşam kim elendi? sorusu yanıt buldu. 2 Mayıs 2017'de Survivor'a veda eden isim Burçak oldu. Dün gece iletişim ödülünü kazanan yarışmacılar ailleri ile telefonda görüşüp hasret giderdi. Furkan Kızılay kız arkadaşı hakkında annesinin söyledikleri karşısında bir hayli duygulandı. İşte dün akşam Survivor'da yaşanan tüm gelişmler ve Survivor'da elenen Burçak hakkında merak edilenler...

2 Mayıs akşamı Acun Ilıcalı Survivor kim elendi? sorusunun cevabını açıkladı. Yarışmada dün akşam iletişim ödülünü kazanan ünlüler aileleriyle duygusal konuşmalar gerçekleştirdi. Burçak'ın elendiğini öğrenen Tuğçe gözyaşları içerisinde kaldı. Survivor'da 2 Mayıs 2017'de eleme adayları arasından kimler vardı? Yarışmada elenen isim Burçak kimdir? Dün gece survivor'da neler yaşandı? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı...

2 Mayıs 2017 Salı akşamı Survivor'da elenen isim belli oldu. Gönüllüler takımından Anıl, Berna, Gökhan ve Burçak'ın eleme potasında olduğu konseyde en az sms oyunu alarak yarışmaya veda eden isim Burçak oldu.Kim elendi sorusuda bu şekilde yanıt bulmuş oldu.

"Survivor kim gitti?" sorusu telefon ödülününü kazanan takımın ödüllerini almalarının ardından yanıt bulurken Sabriye ve Furkang gözyaşlarına engel olamadı. Sevdikleriyle telefon görüşmesi yapan ünlülerde annesinin kız arkadaşı hakkında söylediği sözleri duyan Furkan Kızılay duygusal dakikalar yaşadı. Performans birincilerinin kahve ödülüne sahip olacağını açıklayan Ilıcalı yarışmacılara teşekkür etti.

İletişim ödülleri için kıyasıya rekabet eden yarışmacılar beklenen sonuç öncesi haftanın performans birincilerinin Ogeday, Sema ve Elif olduğunu öğrendi. Berna, Anıl, Gökhan ve Burçak arasından Survivor 2 Mayıs'ta veda eden isim ise Burçak oldu. Adadan gönderilmesinin ardından açıklama yapan Burçak hiç kimseye kızgın olmadığını ifade ederken yarışmanın kendisine 1 erkek kardeş ve 1 kız kardeş kazandırdığını söyledi. Burçak'ın kast ettiği kişiler olan Ogeday ve Tuğçe ise arkadaşları ile zor vedalaştı.

ÖNCEKİ HAFTA SURVİVOR’DA KİM GİTTİ?

Oldukça zor bir potada adada kalmak için mücadele veren yarışmacılar ünlüler takımının veda gecesinde Acun Ilıcalı’dan gelecek açıklamayı bekledi. Halk oylamasının sonucuna göre adadan gönderilen isim Şahika olurken, programda kalmayı başaran Sema takım arkadaşlarına ateş püskürdü. Yarışmanın başından bu yana adadaki performansının iyi olduğunu ifade eden Sema “Ben gitseydim vicdanları rahat edecek miydi?” diye sordu.

ÖDÜLE GÖTÜRÜLEN KİŞİLER TARTIŞMA KONUSU OLDU

Adada kazanılan büyük ödüllere sayılı yarışmacıların götürülmesi ödülü kazanan kişi açısından stresli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Gönüllüler takımı yarışmacıları kendisiyle birlikte arkadaşlarını da ödüle götüren kişilerin seçimlerinde yanlış tercih yaptığı belirterek aralarına mesafe koyma kararı aldı. İletişim oyunundaki ödülü duyan yarışmacılar aylardır görmedikleri sevdiklerinden gelecek güzel haberleri öğreneceklerinde gözyaşlarına boğuldu. Ödülü elde etmek için kıyasıya mücadele eden ünlüler ve gönüllüler bu ödüle çok fazla ihtiyaçları olduklarını dile getirdiler.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Hafta sonu yapılan dokunulmazlık oyunlarında istedikleri performansları sergileyemeyen gönüllüler takımı yarışları kaybetmesinin ardından peş peşe ada konseyine gitti. Yapılan oylamalar sonucunda Gökhan, Anıl, Berna ve Burçak gibi isimler potaya dahil oldu. Burçak’ın potaya girmesine oldukça üzülen Tuğçe ise arkadaşının adada kalması için kendisine şans diledi. Eleme öncesi ekibe açıklamalar yapan Berna ise adada hiçbir zaman takım olduklarını düşünmediğini ifade etti.

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber