2 gün daha bekleyemediler! Eğlenirken yakalananlara ceza yağdı

1 Temmuz’dan itibaren alkollü mekanlar kapılarını açacak. Ancak Sakarya'da 2 gün daha bekleyemeyen kişiler alkollü mekanda eğlence düzenledi. Polisin yaptığı baskında mekan sahibi ve içeride bulunan 17 kişiye ceza kesildi.

This browser does not support the video element.

Polis ekipleri, Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan ve kapalı olması gereken alkollü eğlence mekanına baskın düzenledi.

1 Temmuz tarihi itibariyle kaldırılacak olan kısıtlamaları bekleyemeden saat sınırlamalarına da uymayan kişilere eğlenceleri pahalıya patladı.

Baskın esnasında yasakları hiçe sayan mekan sahibi ile yaklaşık 17 kişiye Hıfzıssıhha Kanunu'na muhalefet ettikleri için haklarında idari yaptırım tutanağı düzenlenerek mekan boşaltıldı.

İHA

Polis ehliyet alkollü sürücü ayakkabı istedi! Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı! Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç arabanın üzerine devrildi! 79 yıl sonra bir ilk! Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi...