2. el oto satışında yeni dönem! Bunu yapmayana ceza var...

2. el oto satışında vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için Ticaret Bakanlığı önemli bir adım attı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre; 2. el oto satışında ekspertiz raporu satıştan önceki 3 gün içinde sistem üzerinden online olarak sorgulanabilecek, raporsuz satış yapan işletmeler ise ceza alacak.

Ticaret bakanlığı tarafından 2. el oto satışında yeni bir dönem başlatılıyor. Bakanlıktan Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) gönderilen yazıda, TSE belgeli ekspertiz işletmesi bulunmayan iller dışında, ikinci el otomobil veya arazi taşıtı satışı yapan işletme tarafından, satışın yapıldığı tarihten önceki üç gün içinde ekspertiz raporunun alınması gerektiği bildirildi.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek