2 – 8 Ekim Haftası burç yorumları...

Astrolog Hande Güç Onur hguc@hotmail.com

Merhaba sevgili okurlar, sağlıklı, huzurlu, keyifli bir hafta olması dileğiyle...

Haftaya Ay Boğa seyri ile başlıyoruz. Güvenlik, konfor, huzur arayışımız üst esviyede. Finansal gündemler ise hareketli; bir takım iyileştirme çabaları, ani çıkarılacak karar ve kanunlar duyabiliriz finansal alan ile ilgili. Bunun yanısıra geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşen dolunayın etkisi de devam ediyor olacak. İlişkiler ve ortaklıklar alanında sabır ve anlayış gerektiren günler olduğunu yinelemeliyim. Detayları dolunay yazımda bulabilirsiniz. (Link aşağıda) Hal böyleyken biraz haftanın giriş anındaki dürtüsel enerjiden bahsedelim. Dolunay zaten Koç'da oluşuyla başlı başına alev alev ve savaşcı, mücadeleci bir enerjiydi. Hafta ise Ayın Jüpiter ve Uranüs arasında konumlandığı Menkar sabitiyle ise kavuşumda olduğu bir görünümle başlıyor, keza Mars-Uranüs de 150 lilik açıda. Yani duyguları, tepkileri kontrol güçlüğü verebilecek, ani parlayabileceğimiz bir enerji hakim. Duyguların abartılı dışa vurumu diyebiliriz. Ay Jüpiter kavuşumu Boğa, Başak ve Oğlaklar için koruyucu, arttırıcı, şans ve bereket getirici etkiler de getirecek bir diğer yandan ama ani gündemlere de açık olacaklar haftanın ilk yarısı özellikle.

Ay Menkar sabiti kavuşumu bu hafta doğa olaylarında da aktifleşme, artış verebilir. Tarımla ilgili olumsuz haberler oluşabilir; tarımsal kayıplar duyabiliriz. Yine salgınla ilgili gündemler artacaktır. Boğaz, bademcik, üst solunum yolları hassaslaşabilir. Şeker hastaları bu hafta diyetlerine dikkat etmeliler.

Haftanın geneli otorite figürleriyle ufak tefek sıkıntılar verebilir. Zihnimiz biraz melankolik alana, depresif alana kayabilir bu hafta. Aslında Merkür güzel destekleyici açılar alıyor ama ne varki Neptün ile karşıta ilerliyor. Bazılarımızın fikir ve projelerini yaydığı, geliştirdiği yaratıcı bir enerji çalışırken; bazılarımız yanılgılara, belirsizliklere açık olabilecek. Kararlar dikkatli alınmalı. Özellikle de ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularla ilgili kararlar... Hala Venüs Uranüs karesi aktif ve Venüs Satürn ile karşıta ilerliyor. Burada ne ekonmik anlamda ne de kurduğumuz ilişkilerde bir istikrardan söz edemeyiz maalesef.  Sanat ve sanatçılarla ilgili ani gündemler de devam eder bu hafta da. Altın portakalın iptal edilmesi de bu sembolizm altında çalışmış bir olaydır, yeri gelmişken söyleyeyim. Dolunay anında olan bu vurgu 15 gün etkili olacak zaten.

Ve Mars Uranüs ile 150, Plüton ile de kareye ilerliyor. Kazalara, yangınlara, patlamalara lütfen dikkat edin bu hafta. Özellikle de Koç, Terazi, Oğlak ve Yengeçler, ay döngülerinin son 15 günlük sürecinde doğmuş olanlar bu hafta dikkatli ve temkinli olmaya çaba gösterin. Neptün ile de 150 liliğe ilerliyor bağışıklık düşmesi, zehirlenmeler, alerjiler, ateşli hastalıklar yaratabilecek. Bir diğer açıdan saydığım grup adına söylüyorum yine; bir şeyleri başlatmak, yeni adımlar atmak için de çok uygun görünümler yok gökyüzünde bu hafta. Gecikmeler, belirsizlikler, ani değişimler yaşanabilir...

Genel hatlar böyle bir de gün gün ilerleyerek etkilere bakalım...

Pazartesi günü otorite figürleri ile sıkıntılar yaşanması olası. Merkür Neptün karşıtı da yukarıda detaylı belirttiğim üzere algımızı bulandıracak ve melankolik bir etki de verebilecek. Dolayısıyla bu gün imza atmanız gereken işler, anlaşmalar, önemli görüşme ve konuşmalar, keskin kararlar almak yerine esnek ve değişken koşullara uyum sağlar yapıda olmalıyız. Neptün burada olay ve kavramları net görmemizi engelleyebilir. Kandırılmaya da açık olabiliriz. Ayın olumlu desteği ile belki iç sesimizi dinlemek anlamlı olabilir. Akşam satlerine doğru dürtüsellik tavan yaparken ilişkiler adına krizler yaşanabilir. Bu nedenle pazartesi akşamı otokontrol ve sağduyu önemli. İlişkilerin kadersel olarak şekillendiği günler olduğu için, olumsuz koşullar oluşursa da bilin ki gerekiyormuş ... Finansal olarak da geleceğinizi şekillendiren süreçler söz konusu olacaktır.

Salı günü sabah saatleri itibariyle Ay artık ikizler burcunda, daha sosyal ve iletişim odaklı bir enerjideyiz. Merkür de Plüton ile üçgen açıda, hala Neptünden etki alıyor olsa da irade geliştirmek, konsatre olmak daha kolay olcaktır bugün. Mental gücümüz daha yerinde. Duygusal anlamda çok besleyici bir gün olmasa da iç dengelerimiz özellikle öğle saatleri itibariyle rahatlayacak ve iletişimde daha uyumlu olabileceğiz. Sağlam olmayan ilişki ve ortaklıklar alanında yavaş yavaş sorunlar baş göstermeye başlayabilir bu gün itibariyle ve geçmişteki bir takım sorunlar gündeme gelebilir. Ya sorunlar elenir temiz bir sayfa açılır ya da belki ilişkiler ... Denizler ve sularla ilgili önemli haberler duyabiliriz bu birkaç gün boyunca.

Çarşamba önemli bir gün. Mars ve Gad kavuşumu yaşanacak. Çok olumlu görülen bir kavuşum değil üstelik Plüton ile de kare yapacak bu kavuşum. Hem şiddet olaylarını tırmandırabilir, dürtüselliği, manipülatif durumları arttırabilir hem de patlamalar, yangınlar, yaralanmalar, yanardağ aktivasyonları, depremler gündeme gelebilir. Ruhen gün içinde dengeli kalmamıza destek görünümler var olsa da akşam saatlerinde Mars ın tetik alması bu açıları çalıştıracaktır.  Hayal kırıklıkları da yaşanabilir enerji doğru yönelendirilemezse. Sanatla uğraşmak, kendi alanımızda kalmak akşam saatlerinde mantıklı gözüküyor. 

Perşembe günü Merkür artık Terazi burcuna ve iletişim ve uslupta daha diğerkam, arabulucu, uzlaşmacı bir enerji hakim olmaya başlıyor. Güneş, Mars da burada olduğu için gökyüzünde bu alanda bir ağırlık oluşmaya başlıyor. İlişkiler, ortaklıklar, hukuki süreçler, eğitim ve seyahatler iyiden iyiye gündeme otururken, bir yandan karşıdaki Koç enerjisini de daha görünür kılacaktır bu toplaşma.  Kadınlardan yardım görebiliriz bu gün. Ülke gündeminde kadınlarla ilgili sevimsiz haberler yer alabilir. Akşam üstü Ay yengeç seyri ile aile, yuva, vatan, sefkat, sahiplenilme gibi kavramlar ön plana çıkmaya başlıyor olacak. Akşam saatlerine önemli konuşmaları bırakmamak gerekiyor. İletişimin engellenmesi, empatinin düşmesi gibi olumsuz koşullar var ilerleyen saatler için.

Haftasonu Venüs Satürn ile karşıt açıya ilerlerken etkisi giderek hissedilir olmaya başlar. İlişkiye başlamak için uygun günler değildir bu haftasonu açıkcası. Plüton ile de net 150 lik varken ilişki krizlerine dikkat etmek gerekir. Ekonomik olarak da piyasalar dalgalanır, stabilite yine güç ve manipülasyon da artacaktır. Risk almayın lütfen.

Gelen hayırla gelsin, olan hayrınıza olsun...

Sevgilerimle...

Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR : Sevgili Koç burçları; bu hafta finansal gündemleriniz yoğun olabilir, breketiniz kazancınız artabilir. Farklı projelerle iş yaşamınızda öne çıkabilirsiniz. Eş ve ortaklıklar, danışmanlıklar, açık düşmanlar alanınız ani gündemlere açık gözüküyor. Ani bir ilişki ya da ortaklık başlangıcı gündeme gelebilir ama özellikle haftanın ikinci yarısı bunun için uyumlu gözkmüyor. Spekülatif piyasalarda risk almamalısınız bu dönem. Aşk hayatınız, çocuklarınızla olan ilişkileriniz sizi biraz meşgul edebilir. Ani ve tutarsiz ilişkilere çekilebilirsiniz de aman dikkat. Haftanın ilk yarısı işinizle ilgili kararlar, anlaşmalar, imza attığınız evraklara da dikkat hataya açıksınız. İrade geliştridiğiniz konularda ise ikna edici olabileceksiniz. Merkür Terazi geçişiyle ortaklıklar, ilişkiler alanınız daha da yoğun etkiler almaya başlayacak. Dolunayın ışığı hedeflerinizi netleştirmeye devam ediyor olacak. Ertelediğiniz pek çok kararı vermek isteyebilirsiniz ama acele adımlar atmayın.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Sevgili Boğa burçları; bu hafta sağlığınızla ilgili iyileştirici etkiler, yaşam hedeflerinizle ilgili  şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. İç dünyanızın etki aldığı bir dolunay yaşandı ve bu hafta da yoğun etkisi altında olacaksınız. Moralinizi destekelyici aktiviteler iyi gelcektir. Partnerinizle olan iletişm sorunlarınızı çözebilirsiniz. Sanatsal faaliyetler adına da yaratıcı ve üretken bir enerjidesiniz. Hobilerinizle ilgili projeler geliştirebilir belki bir iş fırsatına dönüştürebilirsiniz. İş ortamınızda ise maalesef manipulatif etkiler alabilirsiniz. Özellikle haftanın ikinci yarısı yeni adımları pek desteklemiyor bu alanda. Merkür Terazi geçişi ise iş ortamınızda fikir ve projelerınızle daha yaratıcı ve görünür olmanızı, daha uyumlu ilişkiler kurmanızı sağlayacaktır önümüzdeki haftalarda. Sağlığa, hastalık ve yaralanmalara, yanık yaralarına dikkat. Aile ile ilişkilere, ev-gayrimenkul gibi konularla ile ilgili taahhütlü konular varsa bunlara dikkat. Bu alanda kadersel etkiler hakim ama Uranüs karesi ve Plütonla sert bir temas yine Satürn karşıtı derken krizler oluşabilir. İlişkilerinizde bir soğuma yaşanabilir. Anne sağlığına, ebeveyn sağlığına da dikkat bu hafta.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler burçları; bu hafta dolunayın getirdiği gündemler belki sizleri bir tık iç dünyanıza çekebilir, ruhen sizi geliştirebilir. Kalabalıklar içinde kendinizle başbaşa hissedebilirsiniz. Eğitimleriniz, seyahatleriniz, ticari işleriniz bu hafta ortası itibariyle bazı engellemelere, gecikmelere maruz kalabilir. Kardeş, kuzen gibi yakın akrabalar, komşular kısacası yakın çevrenizdekilerle ilişklerinizde krizlere ve manipülatif baskıcı tavırlara maruz kalabilirsiniz. Trafikte dikkatli olmakta fayda var. Spekülatif para piyasaları riskli görünüyor, kayıp getirebilir. Yine aşk yaşamınız adına da hareketli günler ama  yeni bir ilişki başlangıcı için uyumlu değil maalesef göksel kömbinasyonlar. Ev ve aile ile ilgili kararlarda haftanın ikinci yarısı itibariyle iradeniz, ikna gücünüz çok sağlam çalışıyor olacak. Bu alandaki fikir ve projelerinizi degerlendirebilir, belki bir yeni ev veya gayrimenkul ile ilgili imzalar atabilirsiniz. Bir tadilat kararı alabilirsiniz. Aileniz ile olan ilşkilerinizdeki sorunları toparlayabilirsiniz. Merkür Terazi geçişiyle çocuklarınız ve partnerle olan ilişkiler yoğunluk kazanacaktır.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Sevgili Yengeç burçları; bu hafta çok istediğiniz birşey ile ilgili, bir hedef, bir istek vb. önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.  Gelir gider dengenize dikkat etmelisiniz. Eğitim, basın-yayın-reklamcılık, ticaret, seyahat alanlarında destek gördüğünüz, fırsatlar yakalayabileceğiniz bir süreçtesiniz. Ebeveyn sağlığı önem kazanabilir. Ev gibi bir niyetiniz varsa belki biraz ötelemek yerinde olabilir. Ev kazalarına da dikkat etmelisiniz bu hafta. Ev ve iş arasında da denge oluşturmanız gerekebilir. Kardeşlerle sorunları çözmek, istikrarlı karalar almak adına destekliyor gökyüzü özellikle de haftanın ikinci yarısı itibariyle. Haftanın ilk yarısı trafikte dalgınlık kazalarına karşı dikkatli olmalısınız. Merkür Terazi geçişiyle.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Sevgili Aslan burçları; bu hafta kariyerinizle ilgili bir takım şans ve fırsatlar, yeni gelir kaynakları oluşturabileceğiniz fikir ve projeler gündeminize gelebilir. Ama haftanın ilk yarısı gelirlerinizi değerlendirirken dikkatli olun. Araç sürerken sizler de dikkatli olmalı, kimseyle tartışma, ağız dalaşı vb. ne girmemelisiniz. Yangın tüpünüz, ilk yardım çantanız gibi eksikleriniz varsa tamamlayın tedbiren. Yine yakın çevreniz ile de ani alevlenebilecek kavga ve tartışmalardan uzak durmalısınız. Çünkü enerji böyle çalışabilir bir anda büyür olaylar, nasıl olduğunu anlayamazsınız. Bir takım hukuki süreçler, eğitimle ilgili veya akademik konular, yurtdışı bağlantılı gündemler netleşebilir önümüzdeki günlerde. Bazı yükselen aslanlar belki de 2. evliliklerine hazırlanabilirler yakında. Merkür Terazi geçişiyle eğitimleriniz ve seyahatleriniz, kardeşler, yakınlarla ilgili gündemleriniz yoğunlaşacaktır.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Sevgili Başak burçları; haftanın ilk yarısı gizli ilişkilere çekilebilirsiniz aman dikkat çünkü Uranüs ve Lilith devrede sonra üzülmeyin. Arkanızdan dönen haset, kıskanclık temelli bir takım olaylar olabilir. Gelirler eviniz hareketli ama bu hafta yatırımlarınızı değerlendirirken dikkatli olmalısınız, manipülasyona gelmemelisiniz. Riskli her türlü yatırımdan kaçınmalısınız. Dolunay zaten finansal konularda önünüzü biraz netleştirdi. Ayrıca öz değerinizi de korumanız gereken  bir hafta bir takım baskın tavrılar ve saldırılara karşı. Hafta başında algınız da biraz sisli bu nedenle kararlarınızda da dikkatli olmalısınız. Hesap kitap işlerinizde de keza. Sakarlık, dalgınlık sebepli kaza ve yaralanmalara da karşı da temkin gerekli. Merkür Terazi transitiyle para eviniz etki alacak, yeni fikirler, yeni gelir kaynakları üretmek, yeni projeler geliştirmek gibi gündemler getirebilecek. Para trafiğini arttıracak kısacası.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Sevgili Terazi burçları; bu hafta burcunuzsa Mars GAD kavuşumu ve bunların Plüton ile bir karesi söz konusu olacak. Bu hafta öfke kontrolü yapmanız, empati geliştirmeniz, dürtülerinize esir olmamanız; sonradan üzüleceğiniz sonuçlardan sizi koruyacaktır. Bu kavuşum şüphesiz tüm öncüleri etkilerken en çok da haliyle sizleri etkileyecek.  4 Ekimdeki bu kavuşum ile ilişkilere ortaklıklara yansıyan sorunlar oluşmaması için temkinli ve kontrollü olun. Bu görünüm aynı zamanda sağlık açısından da  dikkatli olmanız gerektiği uyarısında bulunuyor. Uranüs ve Neptün ile de teması olan Mars kazalara, ani olumsuz koşullara karşı uyarıyor. Bu hafta beslenmenize, aldığınız ilaçlara, bağışıklığınıza dikkat edin. Bilmediğiniz yerden yemeyin, güvenmediğiniz gıda ve sıvıları tüketmeyin. Bilinçaltınızın aktif çalıştığı günler olacak bir yandan da. Rüyalarınız, hisleriniz güçlü çalışabilir. Bir takım farkındalıklar ve dönüşümlerle manevi anlamda güçlendiğinizi hissedebilirsiniz. Hafta başı biraz melankolik etkiler barındırabilir sizler için. İlişkilerin önem kazandığı bir süreçtesiniz ve keskin kararlar alma dürtüselliği, size yaramayan birşeyleri kesip atma ihtiyacı da duyacaksınızdır. Fevri olmamakta fayda olacaktır. Merkür de burcunuza geçerken bir stelyum ağırlıyor olacaksınız. Gökyüzü sizlere daha odaklanmış durumda olacak; fikir ve projelerinizle daha görünür olduğunuz bir döneme gireceksiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Sevgili Akrep burçları; sağlığınıza dikkat etmeniz gereken günlerden geçiyorsunuz. Özellikle mental olarak yorucu süreçlerden geçiyor olabilirsiniz. Sizi yoran, üzen, arkanızdan sizden gizli olarak iş çeviren dost görünümlü düşmanlarla mücadele etmek zorunda kalmış olabilirsiniz. Bu hafta Terazi burcuna geçen Merkür ile birlikte bir tık içinize kapanabilir, sosyalleşmekten uzaklaşabilirsiniz. Hisleriniz zaten kuvvetlidir sizlerin ama ciddi artış olabilir bu dönem ve rüyalarınız da daha yoğunlaşacaktır. Bilinçaltı çalışmaları, terapi, meditasyon sizleri bu dönemde rahatlatır çünkü haritanızda kontrolsüz alanda bir gezegen birikimi var ve bu enerjinin sağaltılması gerekli. Ruh sağlığınızı korumanız bu dönem önemli o nedenle kendinize odaklı olun bırakın olan her neyse aksın gitsin... Dediğim gibi sağlık ve hastane gündemleri ile uğraşırsınız bu dönem muhtemelen. Ama şifalandırıcı süreçlerde olacaktır. Bilinç altınızın tezahür ettirdiği ve bedeni hastalık olarak yansıyan süreçleri bu 1,5 yıllık süreçte temizlemeniz mümkün. Fikirleriniz ve derinlerinizin de dönüşümüyle ... Kariyer ve toplum önündeki statünüz destek alırken kadersel bazı gelişmeler olabilir. Yeni bir iş, anlaşma hatta bekar yükselen Akrepler evlilik gündemleriniz de olabilir. İlişkiler ortaklıklar alanınız da aktif ve süprizlere açık. Haftanın ikinci yarısı gizli düşmanlar alanı yine tetik alırken bu alandan gelecek ataklara, baskılara açık bir enerji var ve bu yakınlarınızdaki kişilerden gelebilir, dikkatli olun. Kazalara karşı da tedbirli olun. 

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Sevgili Yay  burçları; bu haftaya sizler  sağlığınız, günlük rutinleriniz, iş ortamınız, hizmet aldıklarınız gibi konularla ilgili iyileştirici etkiler alarak başlıyorsunuz. Beslenmenize dikkat etmek isteyebilir, rutinlerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz dürtüsel olarak. Önümüzdeki 10 gün aşk hayatınız, çocuklarınız, hobileriniz, eğlence yaşamınız, sportif faaliyetleriniz, spekülatif piyasalardaki yatırımlarınızla ilgili eviniz aktif olacak. Merkür Terazi geçişi sizin sosyal yaşantınızı canalndırırken özellikle haftanın ikinci yarısı grup ve orgaznizasyonlarda fikirlerinizle parlayabilir, sağlam projelere imza atabilirsiniz. Yaşama dair umut ve arzularınız, isteklerinizle ilgili planlar yapmak için de uygun günler. Haftanın ilk yarısı ise kariyer alanında almanız gereken kararlarda, yaptığınız hesaplarda, attığını imzalarda dikkatli olmalısınız, yanılgı ve hataya düşmemek adına. Varolan hukuki süreçlerinizle ilgili de ani gündemleriniz oluşabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Sevgili Oğlak burçları; bu hafta kariyer odaklı olabilirsiniz özellikle haftanın ikinci yarısı itibariyle bu alanda daha kararlı ve sağlam fikir ve projelerle öne çıkabilirsiniz. Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili bir takım ani gündemler söz konusu olabilir. Yine spekülatif piyalardaki yatırımlarınız adına dikkatli ilerlemeniz gerekecektir. Ödemeler, krediler, borçlar alanında beklenmedik gelişmeler oluşabilir. Gelir gider dengesi realist bir çerçevede değerlendirilmelidir. Bazı yükselen Oğlaklar için boşanma ya da evlenme gibi gündemler de getirebilir tutulma ile de pekişecek olan bu süreç. Ailevi konularda birşeyleri kesip atma enerjisi çalışabilir. Aile ve kariyer arasında denge kurmak gerekecektir. Fevri davranışlar kayıp getirebilir özellikle statüsel alanda ve kariyerde. Bu nedenle sizler de oto kontrollü ilerlemeniz gerelen bir haftadasınız özellikle bu alanlarda sakin kalmaya çaba göstermelisiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Sevgili  Kova burçları; hala 7. evinizden Venüs transiti alıyorsunuz ve Venüs çok da huzurlu açılar altında değil. Dolayısıyla ikili ilişkieriniz ve ortaklıklarınız mercek altında ve her an sorun çıkarabilirim diyor. O nedenle fevri davranmadan sağduyulu ilerleyin. Eş partnerden beklediğniz ilgi ve sevgi yetersizmiş gibi gelebilir özellikle haftanın ikinci yarısı. Yanılsamalara da açıksınız bu nedenle üç düşünüp bir harekete geçmekte fayda olacaktır. Görünen görübdüğü gibi olmayabilir lakin. Bu hafta bir takım hukuki mücadelelerle uğraşmanız gerekebilir. Merkür Terazi transitiyle yurt dışı bağlantılı eğitim, seyahat gündemleriniz özellikle de haftanın ikinci yarısı itibariyle öne çıkabilir. Bu etki; ticari girişim, basın-medya vb. bir iş alanları ile ilgili projeleri de kapsar. Yine aileniz, yuvanız ile ilgili gündemler, belki bir mekan değişikliği söz konusu olabilecektir bazı Kova burçları için... Haftanın ilk yarısı finansal hesaplamalarınıza, ödemelere, bankacılık işlemlerine çok dikkat edin, hata  yapmanıza açık bir görünüm var. Ve yine dolunay etkisi devam ederken kardeşler, kuzenler gibi yakın çevreniz ile ilgili gündemler; eğitimler, seyahatler ile belirecek koşullar 10 gün boyunca sizlerle olacaktır.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili Balık burçları; bu hafta iş ortamınızda ilişkileriniz biraz inişli çıkışlı olabilir, beklenmedik ödemeler çıkabilir, bazı anlaşmalarla ilgili son anda değişillikler yaşanabilir. Gündem hareketli geçer, rutinleriniz değişebilir. İş yerinden biriyle ilişki başlangıcı da söz konusu olabilir. Haftanın ilk yarısı ilişki ve ortaklıklarla ilgili kararlar almaya, fikirler geliştirmeye hatta yeni bir ilişki ya da ortaklık kurmaya uyumlu değil. İkinci yarısı daha istikrarlı olabiliriz bu alanda. Merkür Terazi seyri ile finansal gündemleriniz, okult alana olan eğilimleriniz, ve biraz da derin korkularınız belki aktive olabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Hastane gündeminiz olabilir. Varsa şayet şikayetleriniz ihmal etmeyin. Gerekli tetkikleri yaptırın. Dolunay etkisi devam ederken gelirleriniz, üretimleriniz, yatırımlarınız hayatlarınızda önemli yer kaplamaya devam edecektir.

Hande Güç Onur

Tüm yazılarını göster