19 - 20 Eylül sokağa çıkma yasağı olacak mı? Yasaklı iller tam liste!

Hafta sonunda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Bugün 16 Eylül Çarşamba gününde düzenlenecek olan Bilim Kurulu toplantısı sonrasında son dakika açıklaması olacak. Peki, 19 - 20 Eylül tarihlerinde yasak var mı? İşte yasaklı iller listesi…

Koronavirüs vakalarında yaşanan artış sonrasında 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmalarına bazı illerde kısıtlamalar getirildi. Dikkatler ise bugün gerçekleştirilecek olan Bilim Kurulu toplantısına çevrildi. Okulların açılıp açılmayacağı da bu toplantının hemen ardından belli olması gündemde yer alan ilk maddelerden birisi oldu. Peki, 19 - 20 Eylül hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN 16 EYLÜL 2020

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı bugün 16 Eylül 2020 Çarşamba gününde gerçekleştirilecek ve açıklamada saat 19.00 civarlarında yapılacak.

HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI 19 - 20 EYLÜL 2020

65 yaş üstü vatandaşlara bazı illerde kısıtlama gelmesi sonrasında 19 - 20 Eylül 2020 tarihlerinde de sokağa çıkma yasağının gelmesi gündemde yer alabilir.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLAN İLLER LİSTESİ

Yalova
Erzincan
Çankırı
Mardin
Muğla
Elazığ
Bartın
Kırıkkale
Aksaray
Kocaeli
Karabük
İzmir
Konya
Tekirdağ
Ankara
Bursa

Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? Beşiktaş gelecek sezon Avrupa'nın dışında kalabilir!
Sonraki Haber