18 yaşındaki kıza korkunç saldırı! İki kez tecavüze uğradı!

Londra’da 18 yaşındaki genç kız korkunç bir saldırıya uğradı! Genç kız iki kez tecavüze uğradı, olayla ilgili araştırmalar sürüyor…

Londra’da yaşayan 18 yaşındaki genç bir kız, korkunç bir saldırıya uğradı. Gece saatlerinde bir erkek tarafından iki kez tecavüze uğrayan genç kız olayın ardından başka bir adam tarafından “Bir dahaki sefere ben de deneyebilir miyim?” sözüyle taciz edildi!

Genç kız iki kez tecavüze uğradı, yoldan geçen kişi “Ben de deneyebilir miyim?” dedi!

18 yaşındaki öğrenci, Londra West End'de arkadaşlarıyla gece dışarı çıktıktan sonra evine dönerken saldırıya uğradı. Genç kızın, Southwark Kraliyet Mahkemesi'ne Victoria Embankment Gardens'ta bir erkek tarafından tecavüze uğradığı söylendi.

Mail Online'ın bildirdiğine göre, Ağustos 2019'daki iddia edilen korku dolu saldırıyı gerçekleştiren adam hala serbest! Mahkemede genç kıza, bu cinsel saldırı sırasında ikinci bir adam olan Wesley Roden'ın yaklaştığı ve "Şimdi deneyebilir miyim?" dediği ortaya çıktı. Evsiz adam, hakkındaki suçlamaları reddetti ve bötle bir şey demediğini savundu.

Arkadaşlarıyla gece kulübüne gitmek istemeyince eve doğru yola çıkmış

Mağdurun arkadaşlarıyla beraber gece dışarı çıktığı sırada, kulübe gitmek istemediği ve yanlarından ayrılarak McDonalds’a yöneldiği belirtildi. Yalnız ayrılan kadın, en son bu istikamette güvenlik kameralarına yansıdı. Arkadaşı, mahkemeye müştekinin iddiaya göre nasıl saldırıya uğradığını anlatırken hıçkıra hıçkıra ağladı.

“Arkadaşım karanlık bir yolda parka doğru yürüyordu”

Arkadaşının beyanı, “hatırlayabildiği tek şeyin Heaven yönündeki karanlık bir yolda parka doğru yürüdüğü” yönünde oldu. Mağdurun arkadaşı, arkasından bakarken peşinden birinin yaklaştığını fark ettiğini ama kendi bulunduğu yerde çok fazla ışık olduğu için yüzünü çözemediğini açıkladı.

“Daha önce hiç ortadan kaybolmamıştı, başına gelenleri anlattığında hepimiz bir travma yaşadık”

Olayın ardından bir süre mağdura ulaşılamadığını belirten arkadaş, daha önce arkadaşının hiç ortadan kaybolmadığını, ortaya çıktığında olan biten her şeyi anlattığında kahrolduklarını beyan etti.

Roden, bir "olayı" araştırdıklarını söyleyen memurlar tarafından sert bir şekilde uyuduğu Charing İki tecavüzü gerçekleştiren adam bulunamadı. Tecavüzlerin ardından kadını sözle taciz eden Roden ise bir metro çıkışında yakalanarak tutuklandı.

BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler... İstanbul'da yaşayanlar dikkat: Hafta sonu elektrik kesintisi olacak! Michy Batshuayi Fenerbahçe'ye imza atmak için EURO 2024'ü bekliyor
Sonraki Haber