175 bin TL teminat ile İstanbul’dan gayrimenkul satışları başladı! İşte ilanlar

Uygun fiyatlı konut ya da işyeri satın almak isteyenlerin yeni ilgi alanı olan icralık gayrimenkul satışları arasına yeni seçenekler eklendi. İşte Türkiye İş Bankası icralık gayrimenkul ilanları…

Artan emlak piyasasına iyi bir alternatif olması nedeniyle dikkat çeken icralık ilanlar, Katma Değer Vergisi (KDV) talep edilmeyen ücretleri ile dikkat çekmeyi bu sene de sürdürdü. Vatandaşların yakından takip etmeye başladığı icralık konut ve işyeri gibi gayrimenkuller, bankalardan satışa çıkarken; satışa çıkan gayrimenkuller ise, e-İhale ile satılmaya başlandı.

Devam eden e-İhaleler kapsamında zaman zaman yeni gayrimenkulleri satışa açan Türkiye İş Bankası, bu kez İstanbul ilinden iki yeni gayrimenkulü ihaleye çıkardığını duyurdu. Bir işyeri ve bir konut satışı gerçekleştirecek olan Türkiye İş Bankası, gerçekleştireceği e-İhale ile satışa çıkan gayrimenkullerin piyasa değerinin atlında satılacağını resmen ilan etti.

ESENYURT’TA BİR İŞYERİ SATIŞA ÇIKTI

Satışa çıkardığı ilk yeni gayrimenkul işyeri olan Türkiye İş Bankası, satışa çıkardığı gayrimenkulün İstanbul ilinin Esenyurt ilçesinin Hürriyet Mahallesi olduğunu bildirdi. Hem dükkan hem de mağaza olarak kullanıma uygun olan yapının genişliği 345 metrekare olarak Türkiye İş Bankası tarafından yayınlanan ilan detayına eklendi. Depolu olan bu işyeri için Türkiye İş Bankası, belirlediği fiyatı da açıkladı.

Bodrum+zemin+3 normal kat olarak 2015 yılında inşa edilmiş ana binanın bodrum ve zemin katında konumlu olan işyerinin 3,5 milyon TL’den ihaleye açılacağını bildiren Türkiye İş Bankası, işyerinin bodrum katında depo, zemin katında ise dükkan ve tuvaletin yer aldığını belirtti. Türkiye İş Bankası’nın bu işyeri için istediği teminat bedeli ise 175 bin TL oldu.

BÜYÜKÇEKMECE’DE BİR KONUŞ SATIŞA ÇIKTI

Türkiye İş Bankası’nın satışa çıkardığı bir başka gayrimenkul İstanbul Büyükçekmece’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan bir apartman dairesi oldu. apartman dairesinin 2010 yılında inşa edildiğini bildiren Türkiye İş Bankası, dairenin genişliğini ise 186 metrekare olarak belirtti. Zemin katta yer alan, kot farkı nedeni ile 1.kat gibi görünen bu yapı için Türkiye İş Bankası’nın istediği fiyat da ortaya çıktı.

4 oda, 1 salon, sandık odası, antre, mutfak, banyo, tuvalet ve balkon hacimlerinden oluşan bu konut için Türkiye İş Bankası ihaleyi 3 milyon 750 bin TL’den başlattı. Türkiye İş Bankası’nın konut için istediği teminat ise 187 bin 500 TL olarak açıklandı.

Bugün kimin maçı var? 3 Mayıs 2024 maç programı! 77 ilde çevrimiçi çocuk müstehcenliği operasyonu! Meteorolojiden İzmir için sağanak yağış uyarısı!
Sonraki Haber