17 yaşındaki genç 3 tonluk TIR'ı 20 metre çekti

İngiltere'nin en güçlü genci lakaplı Jack Wadman 3 ton ağırlığındaki bir tırı 20 metre çekmeyi başardı. Wadman, daha önce kendi kırdığı rekorunu geçmiş oldu.

This browser does not support the video element.

İngiltere'nin en güçlü genci lakaplı Jack Wadman 3 ton ağırlığındaki bir tırı 20 metre çekmeyi başardı. Başkent Londra’nın güneybatısındaki Bognor Regis kasabasında yaşayan 17 yaşındaki Jack Wadman, kasabadaki spor salonunun önünde iple 3 ton ağırlıktaki TIR’ı çekti.

O ANLAR ANBEAN KAMERADA

O anlar saniye saniye kameralara yansıdı. Yerel medyaya konuşan Wadman, insanların yaşına inanmadığını ifade ederek, “Sosyal medyada yaşım hakkında yalan söylediğimi söyleyen çok kişi var. Kesinlikle 17 yaşındayım, doğum tarihimi kontrol edebilirsiniz” dedi. Wadman'ın geçen yıl 2 ton ağırlığındaki TIR'ı 15 metre çektiği ifade edildi.

6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği! Elinde haç ile Kur'an-ı Kerim yaktı!